Ben10
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 304
- İsim
- Eray Fındık
hocam öncelikle yaklaşık 2 haftadır şekeri ve beyaz ekmeği kestim almamaya dikkat gösteriyorum sabahları sirkeli su ve yeşil çay içiyorum kahvaltıda domates haşlanmış yumurta ve az kepek ekmeği yiyorum.Günde 2.5-3 litre su tüketmeye çalışıyorum şuanlık böyle evde spor yapıyorum en azından yapabildiğim hareketleri yapıyorum bide yürüyüşe çıkmaya çalışıyorum şuanlık böyle bi tartım yok o yüzden kilo verdim mi bilmiyorum.Doktora gitsen onlarda aynı muhabbet. Kendin yemekten kısarsan zaten kilo verirsin başka yolu yok. Doymuyorsan bakla gil veya mercimek gibi şeyleri tüket. Ayrıca limon suyu işe yarar en ünlü sporcuların bile yarışmaya hazırlık sürecine potasyum,magnezyum,iyot gibi vücudunun ihtiyaç duydupu şeyleri sade soda+limon+tuzdan karşıladığını görebilirsin. Ama içip aynı şekilde yemeye devam edip kilo vermeyi bekleme.
Abur cuburu bıraktım zaten yemiyorum aralıklı diyet uyguluyorum sabah yediğim saatten 8 saat sonra yiyorum başka bir şey yemiyorum ara öğünüm yok şu anlık böyle ne öneriyorsun bana bi tavsiyen var mı?
Son sorum sabah elma sirkesi ile su mu yoksa limon ile su mu daha etkili olur teşekkürler önerilerin için.