Volkan:/
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,762
Merhaba arkadaşlar, sistemimde garip bir RGB sorunu yaşıyorum ve çözüm arayışındayım.
Kısacası, MSI Center, Dragon Center, SignalRGB ve OpenRGB’i denedim ama hiçbirinde hem anakart hem de ekran kartını sorunsuz şekilde senkronize edemedim.
Bu konuda deneyimi olan veya düzgün çalışan bir yazılım önerisi olan var mı? Denediğim çözümler işe yaramadı, çözüm bulma konusunda yardımlarınıza açığım.
- MSI Center ile tüm bileşenler görünüyor ve anakart üzerindeki LED’ler değişiyor. Ancak ekran kartının RGB ışıkları değişmiyor; yazılımda animasyonlar çalışıyor ama fiziksel olarak tepki vermiyor.
- Sorup soruşturduğumda birisi Dragon Center kurmamı önerdi. Dragon Center’ı kurdum ve ekran kartı RGB’leri sorunsuz çalışmaya başladı, ancak bu sefer anakartı görmedi.
- Tavsiye üzerine SignalRGB kurdum; anakartı gördü ama ekran kartını hiç görmedi.
- Son olarak OpenRGB kurdum; tüm bileşenleri gördü ama senkronizasyon yapamadım ve ayarlar sapıttı.
Kısacası, MSI Center, Dragon Center, SignalRGB ve OpenRGB’i denedim ama hiçbirinde hem anakart hem de ekran kartını sorunsuz şekilde senkronize edemedim.
Bu konuda deneyimi olan veya düzgün çalışan bir yazılım önerisi olan var mı? Denediğim çözümler işe yaramadı, çözüm bulma konusunda yardımlarınıza açığım.