En İyi 3. Parti RGB Yazılım hangisi

Volkan:/

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,762
Merhaba arkadaşlar, sistemimde garip bir RGB sorunu yaşıyorum ve çözüm arayışındayım.
  • MSI Center ile tüm bileşenler görünüyor ve anakart üzerindeki LED’ler değişiyor. Ancak ekran kartının RGB ışıkları değişmiyor; yazılımda animasyonlar çalışıyor ama fiziksel olarak tepki vermiyor.
  • Sorup soruşturduğumda birisi Dragon Center kurmamı önerdi. Dragon Center’ı kurdum ve ekran kartı RGB’leri sorunsuz çalışmaya başladı, ancak bu sefer anakartı görmedi.
  • Tavsiye üzerine SignalRGB kurdum; anakartı gördü ama ekran kartını hiç görmedi.
  • Son olarak OpenRGB kurdum; tüm bileşenleri gördü ama senkronizasyon yapamadım ve ayarlar sapıttı.

Kısacası, MSI Center, Dragon Center, SignalRGB ve OpenRGB’i denedim ama hiçbirinde hem anakart hem de ekran kartını sorunsuz şekilde senkronize edemedim.

Bu konuda deneyimi olan veya düzgün çalışan bir yazılım önerisi olan var mı? Denediğim çözümler işe yaramadı, çözüm bulma konusunda yardımlarınıza açığım.

Sistem Şu Şekilde;

• Soğutucu: Thermalright Phantom Spirit (Deepcool sıvı soğutma aldım pazartesi takarım)
  • İşlemci: Ryzen 5 7600
  • Anakart: MSI Pro B650S WiFi
  • RAM: Adata XPG Lancer Black 2×16GB 6000MHz CL30
  • SSD: MSI Spatium M480 Pro 2TB ve Exceria G2 1TB
  • Ekran Kartı: MSI Gaming Z Trio RX 6800
  • PSU: FSP Hydro G Pro 750W
  • Kasa: MSI MAG 320R

SignalRGB olmadıysa daha iyi bir alternatifin yok. Bence SignalRGB'nin sorununu gidermeye çalışın.

SignalRGB olmadıysa daha iyi bir alternatifin yok. Bence SignalRGB'nin sorununu gidermeye çalışın.
knk msi center tarzı bir yoldan ilerliyor sanırım ekran kartını hiç görmüyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,792
Üyeler
184,346
Son üye
azosial
Geri