Yardım En İyi Borsa Aracı Kurum Uygulaması Hangisi?

Revntron

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
649
Arkadaşlar merhaba başlıktada gördüğünüz gibi bana iyi bir aracı kurum uygulaması lazım stop loss yani zarar kes yapabileceğim bir uygulama gerekiyor. Şu anda kullandığım uygulamalar Midas, Garanti BBVA (Halka arzlar için), ZBorsa (Yüklü ama giriş yapabilmek için bakiyenin en az 10.000 TL olması gerekliymiş sanırım) bu 3 uygulama arasında en iyi Garanti BBVA'da zincir emir verebiliyorum ancak ondada mesela pazartesi günü bir hisse alıyorum çarşamba veya perşembe günü paramın geleceğini söylüyor ben biraz al sat kafasındayım fazla uzun tutmuyorum belli başlı şirketler harici. Sizce hangi uygulamayı veya bankayı kullanmalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim.

aracı kurum fark etmez hisseyi sattığından 2 gün sonra nakit olarak alırsın

Arkadaşlar merhaba başlıktada gördüğünüz gibi bana iyi bir aracı kurum uygulaması lazım stop loss yani zarar kes yapabileceğim bir uygulama gerekiyor. Şu anda kullandığım uygulamalar Midas, Garanti BBVA (Halka arzlar için), ZBorsa (Yüklü ama giriş yapabilmek için bakiyenin en az 10.000 TL olması gerekliymiş sanırım) bu 3 uygulama arasında en iyi Garanti BBVA'da zincir emir verebiliyorum ancak ondada mesela pazartesi günü bir hisse alıyorum çarşamba veya perşembe günü paramın geleceğini söylüyor ben biraz al sat kafasındayım fazla uzun tutmuyorum belli başlı şirketler harici. Sizce hangi uygulamayı veya bankayı kullanmalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim.
Al satta zaten paran bloke olmaz sen her türlü al sat yaparsın sadece t1-t2 blok koyarlar ve ana banka hesabına para yatar 2 iş günün de

T1 T2 bakiye olayı var t1 yani 1 gün sonra para yatırım hesabında gözükür onunla hisse alabilirsin fakat nakit olarak çekemezsin t2 yani 2 gün sonra ise paranı nakit olarak çekebilirsin

Her aracı kurumda 2 iş günü sonra para geliyor. Al sat yapabilirsin ama parayı çekemezsin.

Oyak Yatırım dan yatırım hesabı açtırırsan kendine bloke yemezsin bilgin olsun.

Bankalar hariç diğer aracı kurumlardan hesap açabilirsin günlük trade etmek istiyosan ve bankalara göre komisyonları çok daha az

Garantiden yatırım hesabını nasıl açıyorsunuz şubeye gitmeye gerek var mı bide açarken var olan hesabamın üstünemi açıyorsunuz yoksa başka hesap numarasıylamı açıyorsunuz

Al satta zaten paran bloke olmaz sen her türlü al sat yaparsın sadece t1-t2 blok koyarlar ve ana banka hesabına para yatar 2 iş günün de
T1 T2 bakiye olayı var t1 yani 1 gün sonra para yatırım hesabında gözükür onunla hisse alabilirsin fakat nakit olarak çekemezsin t2 yani 2 gün sonra ise paranı nakit olarak çekebilirsin
Peki al sat yaparken mesela 5000-6000 TL yatırımlarda kesinti ne kadar oluyor bankalarda? Zarar kes olduğu için bankadan yapıyorum eğer bildiğiniz iyi bir aracı kurum programı varsa zarar kes yapabileceğim komisyonuda az olan ona geçsem daha iyi olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bankalar hariç diğer aracı kurumlardan hesap açabilirsin günlük trade etmek istiyosan ve bankalara göre komisyonları çok daha az
Normalde midas kullanıyorum aktif olarak ancak zarar kes yapamadığım zamanlarda bazı hisselerde -%5 yiyebiliyorum o yüzden çok zarara sokabiliyor birden. Limit emir denediğimde mesela 100 TL'lik hissede ben 98 TL olunca limit sat diyorum hissede 100 TL'deyken 98 TL'den sattırıyor aradaki kâr gidiyor.

Oyak Yatırım dan yatırım hesabı açtırırsan kendine bloke yemezsin bilgin olsun.
Oyak yatırımda zarar kes yapabiliyor muyuz?

Garantiden yatırım hesabını nasıl açıyorsunuz şubeye gitmeye gerek var mı bide açarken var olan hesabamın üstünemi açıyorsunuz yoksa başka hesap numarasıylamı açıyorsunuz
Şubeye gitmeden uygulama üzerinden yatırım hesabı açılıyor sadece uygunluk testi, kişisel bilgiler, çalışılan iş vs. sorular çıkıyor onları cevapladıktan sonra açılıyor.

Son düzenleme:
sürekli al sat yapmıcaksan kullandığın banka uygulamasından aç uğraşma

sürekli al sat yapmıcaksan kullandığın banka uygulamasından aç uğraşma
Önceden günlük al sat yapıyordum ama %2-4 arası kâr düşük oluyor stop lossda yapmak mantıklı olmuyor o yüzden en az 3 hafta veya 1 ayı geçecek şekilde yatırım yapıcam artık.

midas düzel 1/10000 kesinti yapıyor

Önceden günlük al sat yapıyordum ama %2-4 arası kâr düşük oluyor stop lossda yapmak mantıklı olmuyor o yüzden en az 3 hafta veya 1 ayı geçecek şekilde yatırım yapıcam artık.
günde %2-4 demek çok iyi bir rakam her gün bu rakamı tutturabilirsen geleceğin milyoneri olursun :D

Geri