Bilmiyorum valla benim cuma olması lazım rapor ettiğim yorum dün çözüm olarak işaretlendi biraz yavaş heralde.Dostlarım 3-5 konuda yardımcı oldum yetkililer seçiyormuş sanırsam ama nasıl ? Rapor et denildi ben ve konu sahibi ettik ama seçilmedim.Belli başlı kurallar mı var ?
Bunu konu sahibi mi yapıyor ??Rapor atıyosun mesaja. Rapor kısmına en iyi cevap yazıyosun, uygun ise yöneticiler seçiyor.
.d Bana da aynısı olduBilmiyorum valla benim cuma olması lazım rapor ettiğim yorum dün çözüm olarak işaretlendi biraz yavaş heralde.
Martta attığım mesaj seçildi.Bilmiyorum valla benim cuma olması lazım rapor ettiğim yorum dün çözüm olarak işaretlendi biraz yavaş heralde.
Amacı ne ki bunun. Çok saçma.Rapor atıyosun mesaja. Rapor kısmına en iyi cevap yazıyosun, uygun ise yöneticiler seçiyor.
Suistimal ihtimali vardı.Amacı ne ki bunun. Çok saçma.
Ne gibi arkadaş arkaşı mı en iyi cevap yapacak gibi mi?Suistimal ihtimali vardı.
Rütbesi yüksek olana veriyorlardı çözüm olmasa bile.Ne gibi arkadaş arkaşı mı en iyi cevap yapacak gibi mi?
Rapor atıyosun mesaja. Rapor kısmına en iyi cevap yazıyosun, uygun ise yöneticiler seçiyor.
Sen gene raporla adam yanlış açtıysa düzeltirler heralde. Ama şart galiba.Soru konusu olması şart mı?
Evet...Rütbesi yüksek olana veriyorlardı çözüm olmasa bile.
Ne saçma şeymiş ya o.Rütbesi yüksek olana veriyorlardı çözüm olmasa bile.