Neler Yeni

En Kötü İnternet Sağlayıcısı Hangisi ?

oguzgl12

80+
TT deyim vdsl altyapısını kullanıyorum belki o adsl altyapısında sorun vardı bilemiyorum keşke ilgilenilseydi şuanlık kullandığım 3 seneyi aşkındır gayet iyi hatta benim için süper 1 kaç gün dışında sorun yaşamadım arada ufak gitmeler dışında vaat ettiği hızı alıyorum memnunum yani fiyatıda geçen anlaştığımız için iyi bir fiyatı var
Türk telekom kendi altyapısında eğer bölgedeki altyapı iyiyse sorunsuz hizmet veriyor tek sıkıntılı durum tahhüt süresi fazla 1 yıllık tahhüttler vardı önceden 2 ye yükselmtişler

Bünyamina

80+ Platinum
Türk telekom kendi altyapısında eğer bölgedeki altyapı iyiyse sorunsuz hizmet veriyor tek sıkıntılı durum tahhüt süresi fazla 1 yıllık tahhüttler vardı önceden 2 ye yükselmtişler
Evet gerçekten sorusuz hizmet veriliyor diyebiliriz .Sorunsuz hizmet alanlar için taahhüt aşırı aşırı avantajlı ama.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,590
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz

emir147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Emir Acar
Vodafone şimdiye kadar gördüğüm en kötüsüydü sürekli internet kopmaları düzeltilmeyen yüksek ping sorunu vb uzun uğraşlar sonucu sadece modem parası ödeyip iptal ettirdik

oguzgl12

80+
Bu kadar yorumdan sonra Vodafone kapatıp ofisi gitmeli bence mobil de de kötüler
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam türk telekom neden kötü nedenini belirtirseniz sevinirim çünkü telekomda şöyle bir şey var vdsl ve fiber hariç adsl eski bağlantı olduğu için sorun çıkıyor birde altyapı konusu var

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Reşit
Bu kadar yorumdan sonra Vodafone kapatıp ofisi gitmeli bence mobil de de kötüler
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam türk telekom neden kötü nedenini belirtirseniz sevinirim çünkü telekomda şöyle bir şey var vdsl ve fiber hariç adsl eski bağlantı olduğu için sorun çıkıyor birde altyapı konusu var
adsl kullanırken hep bağlantı sorunu yaşanıyordu. Ben de vodafone vdsl geçtim şimdilik iyi.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Dahası  
Reaksiyon skoru
108