En sessiz PS4 modeli

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Buraks

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,236
Birçok yerde bazı modeller sesli diye gördüm
PS4 pro,PS4 slim,PS4 bunlardan hangisi daha sessizdir ve bu dönemde hangisi seçilmeli

En İyi Cevap
PS4 pro,PS4 slim,PS4 bunlardan hangisi daha sessizdir ve bu dönemde hangisi seçilmeli
CUH modellerine göre değişir.

PS4 Fat'de 1216B modeli
PS4 Slim'de 2216B modeli
PS4 Pro'da 7216B modeli en sessiz.

Genel olarak en sessiz PS4 Pro. Slim ve Fat'in her CUH modelinde ısınma ve ses problemi var fakat belirttiğim CUH modellerinde en az seviyede.

PS4 Pro'da ise belirttiğim son modeli ise en iyisi, diğer iki model (7016B, 7116B) problemli
Bu dönem içinde tabi ki pro modeli seçilmeli. Ses çok rahatsız edecek bir etken değil playstation 4 modellerinde.

Performans açısından açık ara fark ile pro alın.

Açıkçası ofiyata ps4 pro alacağıma Xbox Series S + minimum 1 senelik xbox gamepass alırdım. zira yeni nesil konsol her zaman daha iyidir
Kusura bakmayın Xbox ta gercekten başarılı çok az oyun var ben ps oyunlarını oynamak istediğim için alıyorum

slim sessiz çalışıyo fakat sesli çalışan fat kasa da kullandım oyun sesi bastırıyo zaten farkedilmiyo o kadar

nasıl ve nekadar kullanıldığına göre değişir. fan temizken sessiz, kirlendikçe ses seviyesi artmaya başlıyor. tabi kirlendikçe ısı da arttığı için fan da hızlı dönmeye başlıyor. belirli periyotlarla temizlenmiş ve tozsuz ortamda kullanılmış ps4 en sessiz olandır. modelden bağımsız. benim ps4 slim çok makul ses çıkarıyor.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,701
Üyeler
188,639
Son üye
Erdem78
Geri