CUH modellerine göre değişir.Birçok yerde bazı modeller sesli diye gördüm
PS4 pro,PS4 slim,PS4 bunlardan hangisi daha sessizdir ve bu dönemde hangisi seçilmeli
En sessiz olanı Slim modeli.Birçok yerde bazı modeller sesli diye gördüm
PS4 pro,PS4 slim,PS4 bunlardan hangisi daha sessizdir ve bu dönemde hangisi seçilmeli
bu dönemde bence en mantıklısı pro modeliBirçok yerde bazı modeller sesli diye gördüm
Ps4 pro almanızı tavsiye ederim.Birçok yerde bazı modeller sesli diye gördüm
Kusura bakmayın Xbox ta gercekten başarılı çok az oyun var ben ps oyunlarını oynamak istediğim için alıyorumAçıkçası ofiyata ps4 pro alacağıma Xbox Series S + minimum 1 senelik xbox gamepass alırdım. zira yeni nesil konsol her zaman daha iyidir
orası ayrı tabi kiKusura bakmayın Xbox ta gercekten başarılı çok az oyun var ben ps oyunlarını oynamak istediğim için alıyorum
slim sessiz çalışıyo fakat sesli çalışan fat kasa da kullandım oyun sesi bastırıyo zaten farkedilmiyo o kadarBirçok yerde bazı modeller sesli diye gördüm
nasıl ve nekadar kullanıldığına göre değişir. fan temizken sessiz, kirlendikçe ses seviyesi artmaya başlıyor. tabi kirlendikçe ısı da arttığı için fan da hızlı dönmeye başlıyor. belirli periyotlarla temizlenmiş ve tozsuz ortamda kullanılmış ps4 en sessiz olandır. modelden bağımsız. benim ps4 slim çok makul ses çıkarıyor.Birçok yerde bazı modeller sesli diye gördüm