The Last Dragonborn
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki neden?Death Note
Peki neden?Death Note
Tokyo Ghoul 1 puan .No Game No Life en favorimdir eğer detaylı bakıyorsanız buradan izlediğim ve favori animelerimi görebilirsiniz https://myanimelist.net/profile/Can2323
Behzat Ç. apayrı benim için .Sadece Behzat Ç. izlediğini zannediyordum.Bu siteye de kaydolacağım.Merak ettim.
Çünkü inanılmaz sürükleyici heyecanlı ve havalıPeki neden?
Yok. Anime zaten sevmem hayatta. Küçükken tsubasayı severdim. Tsubasa dışında hiç sevmiyorum herhangi bir nedeni yokNedeni var mıdır?
Ben daha 43. bölümdeyim karşımda uzun bir yol var birde one piece devam ediyor mu?One Piece nedenine gelirsek destan yazarım burada O yüzden tek bir fotoğraf ile izah edeyim.
Alıntıyı görüntüle
Evet devam ediyor manga 1000. Sayıya dayandı nerdeyse.Ben daha 43. bölümdeyim karşımda uzun bir yol var birde one piece devam ediyor mu?
Saol. Arkadaşım bittiğini ve remake yapıldığını idda ediyordu.Evet devam ediyor manga 1000. Sayıya dayandı nerdeyse.
Onu listeme eklemeyi unuttum onu da izlemiştimBoku Dake Ga inai machi (Erased)
Takip etmiyordur aslında o muhtemelen. Tonla karakter var bunların işlenmesi var çözülmemiş gizemler var yani baya uzar. En az 5 senesi var daha. Yazarımız ölmeden şu serinin sonunu görebilsek iyidir.Saol. Arkadaşım bittiğini ve remake yapıldığını idda ediyordu.