Neler Yeni

En sevdiğiniz rapçiler.

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,809
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
1: Contra (Contra'nın koyu fanıyım. Şu sıralar yeni şarkıları sıktığı için eski 2010'dan önceki parçalarını dinliyorum)
2: Şehinşah (Contra'dan sonra en çok dinlediğim.)
3: Hidra (Özellikle "Hedefte" albümünü ve "Yere düşüyor" şarkısını çok sık dinliyorum)
4: Ceg&Cegıd ( En sevdiğim Trap'çidir kendisi kafa dağıtmak için çok güzel parçaları var. Ayrıca eski parçalarını da severek dinliyorum)
5: Joker (Arada parçalarını açıp dinlediğim bir isim. En çok Deli Ediyor şarkısını seviyorum)
6: Khontkar (Kişiliğini ve kendisini sevmesem de beat'leri oldukça sağlam ve şarkılarının da gideri var. HEle şu "Altın Diş" şarkısı. Onun dışında "Zengin" tarzı parçalarını da seviyorum.)
Türkçe'de çok dinlemiyorum tek dinlediklerim Asil Ve Senyor. Ama bu aralar Defkhan ve Massakaya'da sardım :D.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,796
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Contra, Tankurt Manas, Wegh

Saian SS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Mehmet
Saian, Ados, Kayra, Hayki

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,102
İsim
Zeki Müren
1: Contra (Contra'nın koyu fanıyım. Şu sıralar yeni şarkıları sıktığı için eski 2010'dan önceki parçalarını dinliyorum)
2: Şehinşah (Contra'dan sonra en çok dinlediğim.)
3: Hidra (Özellikle "Hedefte" albümünü ve "Yere düşüyor" şarkısını çok sık dinliyorum)
4: Ceg&Cegıd ( En sevdiğim Trap'çidir kendisi kafa dağıtmak için çok güzel parçaları var. Ayrıca eski parçalarını da severek dinliyorum)
5: Joker (Arada parçalarını açıp dinlediğim bir isim. En çok Deli Ediyor şarkısını seviyorum)
6: Khontkar (Kişiliğini ve kendisini sevmesem de beat'leri oldukça sağlam ve şarkılarının da gideri var. HEle şu "Altın Diş" şarkısı. Onun dışında "Zengin" tarzı parçalarını da seviyorum.)

@The Last Dragonborn niye kızgın attın?
1-hidra
2-beta berk bayındırın osonpanç parçası güzel
3-defkhan
4-hawk(hawkill)
5-Joker
6-Allame
7-şehinşah
8-cartel
9-No1(258 noise problem, osmanlı torunu, nefes al zombi)
10-model xl düzmece

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,567
İsim
Dontaçhi kâfi.
Contra
Ceza
Allame
Defkhan
Baneva
Rota

Rap dinlediğim zamanlar en sevdiğim isimlerdi.. Şimdi ayda yılda bir açıp bir iki "gerçek rap" şarkısı dinleyip kapıyorum ve Rock/Metal dinlemeye devam ediyorum.

Top Bottom