En son ne satın aldınız

Masa tenisi raketi aldım kargoda kayboldu.İade ettiler.Sonra bulundu ve bana getirdiler.Özür olarak da amazon 100tl hediye bakiye verdi :)

Elektronik bir şey kastediyorsan.
Honor X8C telefonu.
Cihaz Baya iyi ama ikinci elden satan adam kredisi devam eden cihaz olduğunu söylememişti. Bakalım umarım öder imei sonsuza dek açılır.

Elektronik bir şey kastediyorsan.
Honor X8C telefonu.
Cihaz Baya iyi ama ikinci elden satan adam kredisi devam eden cihaz olduğunu söylememişti. Bakalım umarım öder imei sonsuza dek açılır.
Hocam kendinize birinci telefon olarak mı aldınız?

140cm.zurna dürüm

Yoğurt.

Hocam kendinize birinci telefon olarak mı aldınız?
Yok be ağa. Redmi note 10 var ekranına bastırınca sönüyor sonra geri açılıyor.
Dedim alırım komple geçerim redmi'nide satarım ama yapamadım. Yeni aldığım kapanır sim kart çalışmaz diye hala eski telefonda kullanıyorum sim'i.
Hem Wifi paylaşımı yapıyorum redmiden modem gibi. Yenisini anca programlar için kullanıyorum.

Adam yemin etti annesinin Emeklilik kartıyla aldığını. Para yattığı gibi otomatik çekiliyor saniyesinde diye.
3 aydır sıkıntı yok imei sorgulaması yapıyorum,
İmei kullanılabilir ama dükkanın kontrolünde diye yazı çıkıyor devlet programında.

Görücez bakalım ödenirse baya ucuza telefon almış sayılırım. Ödenmezse de sim kartsız sadece wifi ile kullanıcam.

Zaten adamda uyuşturucu bağımlısına benziyordu. Videosunu yüzünü felan çekmişiz satın alırken o yüzden rahatım :D

Bende işte uçakcık aldım ya UÇAKCIK
1000011533.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Efendileri iniş yaptı(yani ben)
Şimdi çıkıp güneşi selamlıcam
1000011535.webp

Geri