Dostlar Akakçeden bakabildiğimi biliyorum ama tam olarak tüm sitelerde ki fiyatları göstermiyorlar biliyorsunuz en uygun nereden alabilirim
Kankam bir siteden almak istiyorum buralardan değil açıkçası yani gaming gen sinerji ütopya gamegaraj buralarda daha ucuzsa bulabşlir miyiz
28'e de tepe model colorful düşüyordu da bayadır görmüyomgaming gecesinde 26.800 civarına gainward düştü. tekrar geleceğini düşünüyorum
colorfullar 3 haftada bir dönüyor28'e de tepe model colorful düşüyordu da bayadır görmüyom
O kadarda para versem mi bilmiyorum yani 5060Ti'da alabilirim gibi düşünüyorum 16GB onun en uygunları ne kadar acaba az bir farkta yokBeyaz colorful vardı 28.500 mü neydi Gaming gecesinde. Bekle oraya geliyoe devamlı.
Sarı siteden al ya da cuma gününü bekle 5070 düşerse alırsın.Valla baktım ama en uygun 29.000'lere var yani o kadarda para vermek istemiyorum zamanında Inno3D'i 25.500'e almıştım
22 küsür 16GB 5060Ti en ucuzu. Ben de kararsız bir durum içerisindeyim şuanO kadarda para versem mi bilmiyorum yani 5060Ti'da alabilirim gibi düşünüyorum 16GB onun en uygunları ne kadar acaba az bir farkta yok