Çözüldü✓ ENERMAX PSU Alınır mı??

gereksiz diye bir şey yok 850w 5-6 yıl yetecekse 1200w 10 yıl yetecek öyle karar vermek lazım pn850D de fena değil tabii ki :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o kadar kafa ütülediğini düşünmüyorum benim arkadaşıma aldırdım şikayet etmedi açıkçası :D
genel olarak alıcılar, fan sesinden şikayetçi. üretici firma sese normal demiş :) bilemedim teknoloji şans işi diyelim
arkadaş bütçe kısıtlıysa f/p olarak şu modele baksın. işini görür

Rica Ederim F/P Olarak Alman Gereken Bir Psu Kaçırma Derim .

genel olarak alıcılar, fan sesinden şikayetçi. üretici firma sese normal demiş :) bilemedim teknoloji şans işi diyelim
arkadaş bütçe kısıtlıysa f/p olarak şu modele baksın. işini görür
Butce kısıtlı degil hocam 5070 li sistem aldım onu beslemek lazım gold sertifikalı ve modüler olursa güzel olur ama

Sistem az biraz yüke girdiği taktir de 10 saniye civarı bir fan sesi oluyor, bunun da nedeni dust-free teknolojisi nedeniyle, beni rahatsız etmiyor, ama eden baya kişi bulursun.

Butce kısıtlı degil hocam 5070 li sistem aldım onu beslemek lazım gold sertifikalı ve modüler olursa güzel olur ama
deepcool almanı öneririm, korumalar güzel. satıcı incehesap psu cortlasa bile 2 yıl boyunca birebir değişim yaparlar.

Hepsiburadadan alınacak hocam tüm sistem bazi sıkıntılardan dolayı
incehesapta 3 taksit var. eğer tüm sistemi hb üzerinden 9 taksit falan yapacaksan, veya çek falan kullanacaksan bilemem de. fsp vita diyorum fakat fiyatini hak etmiyor.
enermax da alabilirsin, fakat fan konusunda geneli sesli çalışıyor. bunu gözardı edersen dene. beğenmezsen iade edersin. tabii kablolar sökmek, iade görmek elzem iş olacak senin için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,605
Üyeler
183,861
Son üye
sehzadex
Geri