Sonunda breh!
önerebileceğiniz bir şey varsa bu mesajımı gören herkes ,bir şeyler alınabilir belki
Dying light 2 358 TL'ye düşmüş sevinçten aglicam şimdi
İlk çıktığında steamden o fiyata almıştım 2 kere bitirdimDying light 2 358 TL'ye düşmüş sevinçten aglicam şimdi![]()
3 kere ytden izledim 1kere kuzenin ps4 ten bitirdim aşırı sevdiğim bi oyun ,ilk oyununuda çok severim 100 saat civarı oynadımİlk çıktığında steamden o fiyata almıştım 2 kere bitirdim
Uncharted 4 ,gow ve cyber2077 kesin alacam hocam teşekkürler.İstek Listemde indirime girenler, belki lazım olur;
- Need for Speed™ Unbound Standard Edition (83,99)
- Battlefield™ 2042 (47,99)
- Assassin's Creed Valhalla Standard Sürüm (374,75)
- God of War (359,60)
- Cyberpunk 2077 (399,60)
- UNCHARTED: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu (449,50)
- Medieval Dynasty (96,85)
- Mount & Blade II: Bannerlord (329,99)
Steam obsesyonu olmayan için gayet iyi fiyatlar, alınabilir.3 kere ytden izledim 1kere kuzenin ps4 ten bitirdim aşırı sevdiğim bi oyun ,ilk oyununuda çok severim 100 saat civarı oynadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Uncharted 4 ,gow ve cyber2077 kesin alacam hocam teşekkürler.
Ucuz olsun kaçak platformdan bile alırım epic veya Steam önemli değilSteam obsesyonu olmayan için gayet iyi fiyatlar, alınabilir.
Zaten hikayeli oyunlar, maksat oynayıp bitirmek.
Aynen, ülke ekonomisinde herhangi bi' şeye obsesyon yapılması kadar saçma bi' şey yok.Ucuz olsun kaçak platformdan bile alırım epic veya Steam önemli değil![]()
Orhun Kayaalp 30 video hazırlamaya başladı bileSonunda breh!
(şimdi başlar yine youtuber'lar EPIC indirimde alınabilecek oyunlar diye, hep aynı şeyler)