Epic games bedava oyun tahmini

Bugün fark ettim dün verilen oyunun paketi yırtık versiyonu ya da tam hatırlamıyorum ama yırtılmamış versiyonunda da vardı sanırım orda bir şehir resmi vardı ve bugün verilecek oyunun paketi farklı tam ismini bilmiyorum ama daire şeklinde testere var ve disk room ismindeki oyunun da kapak fotoğrafında o var yani bugün verilen oyunun kapağında dediğim şekil olursa epic games vericeği oyunlar hakkında tüyo veriyor aklınıza gelen oyunları yazarsanız güzel olabilir koyucağım fotoğrafa bakabilirsiniz.
Epic Games öyle bir kampanya yaptıki ücretsiz dahi olsa kötü bir oyun verince tepki çekecek durumda(oyun tahminlerini çitayı biraz yükseltti).

kardeşim farming simulator 20 gelir diyor renkleri benziyormuş hediye paketi yeşil turuncu
farming-simulator-20.jpg

Epic Games öyle bir kampanya yaptıki ücretsiz dahi olsa kötü bir oyun verince tepki çekecek durumda(oyun tahminlerini çitayı biraz yükseltti).
fark ettiğim gibi yazmak istediğim için aklıma ilk gelen örnek gösterebiliceğim oyunu yazdım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

işte tamam olmayan oyunları veriyolar cities skylinesde yoktu gta 5 de yoktu
doğru söylüyor hahah

kardeşim farming simulator 20 gelir diyor renkleri benziyormuş hediye paketi yeşil turuncu Alıntıyı görüntüle
olabilir saat 7de görücez

fark ettiğim gibi yazmak istediğim için aklıma ilk gelen örnek gösterebiliceğim oyunu yazdım

doğru söylüyor hahah

olabilir saat 7de görücez
aaaa ben 5 gün var sandım 5 saat varmış

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,020
Üyeler
189,200