Kendim sonrasında satmak istiyorum da diyebilirdinArkadaşlar epic games de oyunlar falan bedava veriliyor birde bedava nitro gelmiş zaten kullanım süresi az bari millete dağıtırım dedim ama çok yavaş oluyor ve mail limitide doluyor nasıl yapabilirim ?
Hocam Zaten Nasıl Satayim Nitroların Kullanım Süreleri Var Ha Evet Oyunları Öyle Yapabilirim Ama Nitroları DağıtacağımKendim sonrasında satmak istiyorum da diyebilirdinGenel olarak Epic Gameste yoğunluk var. Sanırım hızlandırman pek mümkün değil.
yok hocam ya bi methot mesela bazı sitelerde [email protected] mailini kurup [email protected] mailiyle kayıt olunca gene ilk maile geliyordu doğrulama kodu onun gibi bir methot lazım ya :cKendim sonrasında satmak istiyorum da diyebilirdinGenel olarak Epic Gameste yoğunluk var. Sanırım hızlandırman pek mümkün değil.
O tarz bir şey ilk defa duydum. Yardımcı olamayacağım maalesef.Hocam Zaten Nasıl Satayim Nitroların Kullanım Süreleri Var Ha Evet Oyunları Öyle Yapabilirim Ama Nitroları Dağıtacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yok hocam ya bi methot mesela bazı sitelerde [email protected] mailini kurup [email protected] mailiyle kayıt olunca gene ilk maile geliyordu doğrulama kodu onun gibi bir methot lazım ya :c
Nitroyu yeni hesap açıp kendinize de verebilirsiniz. Bunu herkes kendine yapabilir sen niye dağıtacaksınArkadaşlar epic games de oyunlar falan bedava veriliyor birde bedava nitro gelmiş zaten kullanım süresi az bari millete dağıtırım dedim ama çok yavaş oluyor ve mail limitide doluyor nasıl yapabilirim ?
Yok Hocam Telefondan Giren Arkadaşlarım Var Hesap Açamıyorlar Onlara Yardım Edeceğimde (Onlarada discordu ben açtım)Nitroyu yeni hesap açıp kendinize de verebilirsiniz. Bunu herkes kendine yapabilir sen niye dağıtacaksın![]()
Hocam Teşekkür Ederim En Azından Mail Limitine Takılmayacağım TeşekkürlerMail.com.tr