haktanugur3
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 4,564
Çoğu oyun indirimle 80TL altına geliyor. Öyle de çok oyun alamıyorsun.Mükemmel bir şey aga
Çoğu oyun indirimle 80TL altına geliyor. Öyle de çok oyun alamıyorsun.Mükemmel bir şey aga
21 TL'lik Oyunu da İninal ile almıştım ama iade yaparken Steam hesabıma yaptım, 3 gün oluyor iade yapalı. Olmaz mı?Yok daha o kadar değil.Daha çok fırın ekmek yemesi lazım epiciğin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
öyle olmuyor.5tl yi geri iade ediyor 21 TL gene cüzdana gidiyor.
Hocam Desteğe yazarsanız Belki olur ama zannetmiyorum.İade ederken cüzdana mı karta mı diye soruyor seçeneklerde21 TL'lik Oyunu da İninal ile almıştım ama iade yaparken Steam hesabıma yaptım, 3 gün oluyor iade yapalı. Olmaz mı?
Epicte kupon verilmez diye düşünerek İadeyi Steam'e yapmıştımHocam Desteğe yazarsanız Belki olur ama zannetmiyorum.İade ederken cüzdana mı karta mı diye soruyor seçeneklerde
yani isterseniz parayı bynogameden 10 tl olarak çekebilirsiniz.ama 10 tl gg olurEpicte kupon verilmez diye düşünerek İadeyi Steam'e yapmıştım![]()
Nasıl yani?yani isterseniz parayı bynogameden 10 TL olarak çekebilirsiniz.ama 10 TL gg olur
31,80 far cry 5 odyssey 20kusur gta 5 25 falan gerçek fiyatlarıyla geldiği indirime bak her 80tl altı oyun güzel değil zatenÇoğu oyun indirimle 80TL altına geliyor. Öyle de çok oyun alamıyorsun.
GTA V bedava dağıltı ve 8 yıllık oyun yani tarihi eser. Far Cry 5 iyi AC de iyi. Bunlar dışında RDR 2 var VALLHALLA var gerisi oynanmaz.31,80 far cry 5 odyssey 20kusur gta 5 25 falan gerçek fiyatlarıyla geldiği indirime bak her 80tl altı oyun güzel değil zaten
Dlclerini eklersen 80 e tamamlayip 20tl ye alabiliyonÇoğu oyun indirimle 80TL altına geliyor. Öyle de çok oyun alamıyorsun.
Mesela Far Cry New Dawn almak istiyorum ama DLC ile o kadar pahalı olmuyor. Çoğu oyunda böyleDlclerini eklersen 80 e tamamlayip 20tl ye alabiliyon
Steam Desteğe yazdım parayı ininale aktardılar. Yardımınız için teşekkürler.yani isterseniz parayı bynogameden 10 TL olarak çekebilirsiniz.ama 10 TL gg olur