İstek listesine ekleyip almayı denesene biEpic games ten bir oyun almak istediğimde +18 yaş uyarısı veriyo ve mağzaya geri yönlendiriyor bunu nasıl kapatırım yardımcı olurmusunuz ?
İstek listesine ekleyip almayı denesene biEpic games ten bir oyun almak istediğimde +18 yaş uyarısı veriyo ve mağzaya geri yönlendiriyor bunu nasıl kapatırım yardımcı olurmusunuz ?
Knk sorun bende de vardı oyunu istek listesine atıp sonra ordan sepete ekledim sonra bir sorun çıkmadıEpic games ten bir oyun almak istediğimde +18 yaş uyarısı veriyo ve mağzaya geri yönlendiriyor bunu nasıl kapatırım yardımcı olurmusunuz ?
4 yıldır kullanıyorum bişi olmadı yeni başladı buBüyük ihtimal yaşını küçük olarak kaydetmişsin. Her zaman dürüst olmamak gerek![]()
oluyor ama oyunu inceletmiyo o sıkıntıKnk sorun bende de vardı oyunu istek listesine atıp sonra ordan sepete ekledim sonra bir sorun çıkmadı
BEYLER BAYANLAR BULDUM ÖNCE EPİC GAMES E OTURUM AÇMADAN GİRİYOSUNUZ AMA SİTE DEN NEYSE SONRA DA GİDİP OYNAYACAGİNİZ OYUNA TİKLİYOSUNUZ SONRA SİZE YAŞ SORUYO 18 İN USTU YAS YAZİP DEVAM SONRA NORMAL SEPETE EKLEME VS YERİ GELİO DİREKT GET E BASİN HESAP İSTİYİNCE GİRİŞ YAPİN SONRA SİPARİS EKRANİ VARYA BEYAZ YER ORAYA ATİO SİZİ ARDİNDAN ALİO FALLOUT 3 ALCAKTİM ALAMADİM BUNU DENEDİM OLDUEpic games ten bir oyun almak istediğimde +18 yaş uyarısı veriyo ve mağzaya geri yönlendiriyor bunu nasıl kapatırım yardımcı olurmusunuz ?
Oyunu istek listesine ekle sonra istek listesinden sepete ekle ve son olarak satın al tek çözüm bu,Oyunu inceleyeceksen telefonundan herhangi bir hesaba bağlanmadan incele yoksa bakamazsın4 yıldır kullanıyorum bişi olmadı yeni başladı bu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
oluyor ama oyunu inceletmiyo o sıkıntı
bedava oyunlarda nasıl yapacaz hocam onlarda istek listesine ekleme yokoyunu önce istek listesine ondan sonra sepete ekle banada aynı uyarıyı veriyordu ben öyle yaptım
az önce fallout 3 te aynısını yaşadım arama yerine yaz seri veya oyun adını oyunu seçmeden enter de çıkan sonuçlarda oyunu istek listesine ekleyebiliyorsunbedava oyunlarda nasıl yapacaz hocam onlarda istek listesine ekleme yok
Mobilden olmuyor demi hocam buaz önce fallout 3 te aynısını yaşadım arama yerine yaz seri veya oyun adını oyunu seçmeden enter de çıkan sonuçlarda oyunu istek listesine ekleyebiliyorsun
Mobilde de oluyor ben mobilden yaptım istek listesi olmazsa hesabından çıkış yapıp tekrar gir sonra gete tıkla oyunu açıp sonra oturum isteyecek aç tekrardan hata verecek biraz bekle sonra alışveriş yeri çıkıyor direkt al hesaba ben yaptım bilgisayardan da kontrol ettim kütüphanede duruyorMobilden olmuyor demi hocam bu
hesap ayarlarından ebeveyn kontrollerini aç aşağıdan PEGİ18 değilde derecelendirilmemişi seç sonra almak istediğin oyunu epicden arat oyuna direkt tıklamak yerine istek listesine ekle istek listesinden de sepete ekle sonra sepeti onayla ben öyle yaptım oldu umarım sende de olurEpic games ten bir oyun almak istediğimde +18 yaş uyarısı veriyo ve mağzaya geri yönlendiriyor bunu nasıl kapatırım yardımcı olurmusunuz ?