Marginale
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,084
Peki siteler neler ve kargo firmaları ona göre bi tahminde bulunabilirim.yok epomaker değil kanka başka yurtdışı gönderilerim var ücretsiz aldığım
Peki siteler neler ve kargo firmaları ona göre bi tahminde bulunabilirim.yok epomaker değil kanka başka yurtdışı gönderilerim var ücretsiz aldığım
Mjjc ve 4px kargoPeki siteler neler ve kargo firmaları ona göre bi tahminde bulunabilirim.
Bende de şuan aynı durumda. Bu sefer sanırım gelecekAlıntıyı görüntüle
Bende sürekli uçak inip kalkıyor. Çözemedim.
Hocam egerki bedava olan kargo seçeneğini sectiyseniz iptal olması normal bide eğer ki 1 taneden fazla sipariş verdiyseniz aynı anda o yüzdende iptal olmuşturOlaydan mesajlardan falan uzağım da benimki iptal oldu normal mi
Alıntıyı görüntüle
Bende sürekli uçak inip kalkıyor. Çözemedim.
Sebebi kargoların önce Singapur sonrasında ise Singapur'dan Türkiye'ye uçması. Kaldırma sırası Ptt deBende de şuan aynı durumda. Bu sefer sanırım gelecek![]()
Tamam teşekkür ederim kankiHocam egerki bedava olan kargo seçeneğini sectiyseniz iptal olması normal bide eğer ki 1 taneden fazla sipariş verdiyseniz aynı anda o yüzdende iptal olmuştur
Acaba benimkide ilk başta Singapura gider mi yaSebebi kargoların önce Singapur sonrasında ise Singapur'dan Türkiye'ye uçması. Kaldırma sırası Ptt de![]()
Yok kanka senin china postAcaba benimkide ilk başta Singapura gider mi ya
Müthiş hocam o zaman yarın gece 2 gibi varır heraldeYok kanka senin china post
Kesin bir şey diyemiyorum kankam.Müthiş hocam o zaman yarın gece 2 gibi varır heralde