❌İndirim Bitti! EPOMAKER HEDİYELER DAĞITIYOR!!!!

@Marginale
Diğer sitede paketiniz gümrükten geçiriliyor diyor. PTT linki burda otomatik olarak mı cikiyor?

Ekler

• Screenshot_2024-07-05-17-13-51-043_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-07-05-17-13-51-043_com.android.chrome.jpg
    426.3 KB · Hit: 51
Tamamdır bilgilendirirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet hocam çıkmasada sorun değil herkeste önceden çıkmayabilir. Belkide tamamen gümrükten çıkınca gelir.
bakalım hocam belki bi yerim yemez iade korkusundan vermem :D araştırayım bakalım

Bu M ile W'nun yerini mi karıştırmışlar, 2 klavye görseli gördüm konuda, ikisinde de bu iki harf eğreti duruyor :D
olabilir fontu aynı :D

bakalım hocam belki bi yerim yemez iade korkusundan vermem :D araştırayım bakalım
benim arkadaşa da öyle oldu iade sandık ama diğerlerinin dediği gibi yurtiçindeki bir kargo firmasına iade anlamında , çeviri hatası yani

olabilir fontu aynı :D

benim arkadaşa da öyle oldu iade sandık ama diğerlerinin dediği gibi yurtiçindeki bir kargo firmasına iade anlamında , çeviri hatası yani
Yok hocam o iade bu iade değil bana 810tl vergi çıktı gidip pttye itiraz edicem.İtiraz edince kargo onların eline gidiyor ya o ara incelemeyip direk epomakere geri gönderirler mi diye tartışıyoduk

Hocam biraz araştırdım cimere şikayet edicem gibi duruyor.Epomakerden fatura rica ettim onu bekliyorum
Kanka sitesine gir zaten ne kadar ödediğine dair kanıt var. Cimer'de seni aynı şeye yönlendirecek gönderin tekrar incelensin diyecekler.

Kanka sitesine gir zaten ne kadar ödediğine dair kanıt var. Cimer'de seni aynı şeye yönlendirecek gönderin tekrar incelensin diyecekler.
Hocam onun için fatura lazım değil mi ? Cimer fatura isticek diye biliyordum o yüzden epomakerden PDF formatında fatura rica ettim lazım değilse direk vereyim cimere

Geri