Max 1 ay içinde teslim edilir herhalde. Önemli olan gümrükte ne kadar bekleyeceği çünkü yurtdışı ürünler genelde ülkeye oldukça kısa sürede geliyor. 1 haftada çinden türkiyeye gelen ama 2 hafta falan gümrükte bekleyen kargom da olmuştu. Çok yavaş çalışıyorlar.Sizce Türkiye için ne kadar süre alır tahmini?
Hocam bu siteden bazı arkadaşlarla klavye siparişi verdik 1ay gibi süre icerisinde elimize ulaştı vergi işi şans işi ne çıkarsa bahtinaMerhabalar bu klavyeyi kendi sitesinden almayı planlıyorum çünkü vergi vesaire üstüne çok fiyat binmiyor. SSS kısmını okuduğumda 2-3 hafta veya 1-2 ay içerisinde ürünün gelebileceğini söylüyor (diğer ülkeler için) Sizce Türkiye için ne kadar süre alır tahmini?
Ben keycaps almıştım retro green olandan 1 ayda geldi 320 tl vergi çıktı hala satmakla uğraşıyorumMerhabalar bu klavyeyi kendi sitesinden almayı planlıyorum çünkü vergi vesaire üstüne çok fiyat binmiyor. SSS kısmını okuduğumda 2-3 hafta veya 1-2 ay içerisinde ürünün gelebileceğini söylüyor (diğer ülkeler için) Sizce Türkiye için ne kadar süre alır tahmini?
bir aciliyet yok sadece meraktan sordum sabırsız biriyimdir hocamKonuda bir aciliyet göremedim, klavye alacakken ne gibi bir aciliyetiniz oluştu acaba? Alacaklılar peşinizden mi kovalıyor?
Max 1 ay içinde teslim edilir herhalde. Önemli olan gümrükte ne kadar bekleyeceği çünkü yurtdışı ürünler genelde ülkeye oldukça kısa sürede geliyor. 1 haftada çinden türkiyeye gelen ama 2 hafta falan gümrükte bekleyen kargom da olmuştu. Çok yavaş çalışıyorlar.