pc kaç yıllık hacıaz kaldı hocam
pc kaç yıllık hacıaz kaldı hocam
knk akıllı adam bunun yaptığını yapmaz 1850 TL sadece vergisiz fiyatı ödemiş merak ettiğim vergi ne çıkacak çok bir şey çıkmazsa iyi yapmış olur fakat kazık gibi vergi çıkarırlarsa geçmiş olsun@callousness hocam siz de umursamayın bu müslümcüyü verdiğiniz ekstra rakam kafanıza takılacak miktarda değilse
adamın kudurma sebepi zaten senin cebindeki 500-700 lirayı alamamak
1k'ya var mı aulaKardes bende çok var aula beyaz siyah kapalı kutu deseydin 1-1.5 k dan verirdim neyse hayırlı olsun
Geldiğinde fotoğraf atar mısın farkını merak ettim.kutusundan tut, switchine kadar farklı. epomaker işbirlikçi aula benim aldığım, elin çinlisi dediğinden de sizler aldınız hocam sorun yok.
Alan var mı gerçekten o paralara Aula f87 var 2500’e sıfır hemdesarı sitede 2.2 2.5 k lara kadar çıkmış
bence vardır hocam f75 baya beğenildiAlan var mı gerçekten o paralara Aula f87 var 2500’e sıfır hemde
Valla ben 8-10 tane sattım hayatta verilmez 2-2.5k en az 8 bin TL kazandım satıcı olarak vermem o parayıbence vardır hocam f75 baya beğenildi
elimde var 2.5 a koymayı dusunuyordumValla ben 8-10 tane sattım hayatta verilmez 2-2.5k en az 8 bin TL kazandım satıcı olarak vermem o parayı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Max edeceği 1800 TL
2.5 etmez hocam optik switchler var o fiyata 1700 hakkıdır yinede sizin bileceğiniz işelimde var 2.5 a koymayı dusunuyordum
2 ye gitsin o zaman2.5 etmez hocam optik switchler var o fiyata 1700 hakkıdır yinede sizin bileceğiniz iş