Epomaker yeni ürünü yanwen ile gönderiyor vergi çıkar mı

Akhiore

80+ Silver
Reaksiyon skoru
912
İlk aldığım dyntab 75x yunexpress ile vergisiz gelmişti ama sorun çıktı ve imha ettim yenisini gönderiyorlar ama yunexpress türkiye gönderimlerini kapatmış ve bu yüzden yanwen ile gönderiyorlar vergi çıkar mı

Imha ettim?

A ve enter tuşları çalışmıyordu yazdım onlarda garanti için çine gitmesinin klavye maliyetin den çok olacağını bendekini imha edip video çekmemi ve onun yerine yenisini göndermeyi teklif ettiler
WhatsApp Image 2025-07-05 at 21.02.39.webp

Cok ilginc.

İlk aldığım dyntab 75x yunexpress ile vergisiz gelmişti ama sorun çıktı ve imha ettim yenisini gönderiyorlar ama yunexpress türkiye gönderimlerini kapatmış ve bu yüzden yanwen ile gönderiyorlar vergi çıkar mı
vergi çıkıp çıkmayacağını kimse bilemez

Bizimki 10 gündür gümrükte. vergi felan umurumda değil. çıksın artık. hergün bakmakdan sıkıldım

Bizimki 10 gündür gümrükte. vergi felan umurumda değil. çıksın artık. hergün bakmakdan sıkıldım
İlginç kişiye göre değişiyor demek ki benim yunexpres ile gelen 2 gün fln kaldı en fazla gümrükte

Yunexpressin sebebi herkes bi anda IEM bi anda klavye alınca gümrüktekiler şüphelendi tabii.

biz aynasızlara yakalandık hocam :SADASD
benim gibi 10 dan fazla kişi var.
Sayı olarak yaklaşık 100 kişi vardır. 10 kişi olsa hemen geçerdi , ekstra inceleme yapıyorlarmış.

Geri