🔥İndirim Erazer - Trendyol 1000 TL indirim kodu

moodyleta

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
163
Instagramda gördüm. 15 gün boyunca günde 5 kişiye 1000 TL indirim kazanacakmış. Erazerın üst segment ürünleri başarılı. Ürün alacaklar fava atsın beklesin. Garaj online mağazasında geçerli

1755799916403.webp

En ucuz ürün 42k ondan hesaplasan %6.666667 indirim ediyor yani normal yapsa daha etkili olur

bu marka bilgisayarları öneren pek görmedim ya alanlar pek memnun olmuyor.

Neden Aslında ekran boyutu için tercih etmeyi düşünüyordum
vallahi hocam yorumlarına baktım, forum üzerindeki vs. hiç memnun kalan görmedim çok ısınıyormuş. 90-100 arası çalışıyormuş diyorlar. ben asus tuf kullanıyorum oyüzden kesin bişe diyemem erazer hakkında ama bi yorumlara bakın paranıza yazık etmeyin

105 w crossload var ısınıyor ve kalitesi iyi değil
vallahi hocam yorumlarına baktım, forum üzerindeki vs. hiç memnun kalan görmedim çok ısınıyormuş. 90-100 arası çalışıyormuş diyorlar. ben asus tuf kullanıyorum oyüzden kesin bişe diyemem erazer hakkında ama bi yorumlara bakın paranıza yazık etmeyin
Anladım tesekkur ederim

28kya i512450h rtx4060(100watt)lı olan modelini aldım şu an last of us oynuyorum işlemci ortalama 50watt çekiyor 85-95 derece arasında oynuyor ekran kartı 90watt civarı çekiyor 75-85 derece arasında gidip geliyor fabrikasyon macunu çok kaliteli değil diye düşünüyorum yakın zamanda değiştiricem ama yine de cihaz aynı özellikteki ortalama bir laptopa göre daha sıcak çalışıyor asus msı gibi markalarla kıyaslanamaz bile ama fiyatına göre bence alınır uzun süreli kullanımda sorun çıkartır mı bilmiyorum bütçesi kısıtlı olanlar için iyi bir seçenek gibi duruyor
Kasa kalitesi olarak da tamamen plastik ve ucuz hissettiriyor monsterın bazı modelleriyle aynı kasayı kullanıyor abra a5 olabilir tam bilmiyorum monsterın modellerini

Trendyoldaki fiyatlaea

Geri