Erkekler neden sünnet olur ?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Sağlık açısından yararı ise direkt şekilde yoktur. Risk olmaması için kestirilir. Birtakım hastalıkların bulaşma riskini azaltır. Sünnet derisi yapısı bakımından bakteri ve pis tutmaya elverişlidir. Düzgün bakılmaz, temizlenmezse iltihaplanabilir. Fakat yıllarca sünnetsiz gezen kişileri de biliyoruz, öyle ölen. Pek çoğumuz da sünnet olana kadar senelerce sünnetsiz gezdik. Düzgün ve temiz tutulduğu sürece pek sıkıntı olmayacaktır.
Bu cümlelerden ban alabileceğini biliyor muydun?

3 cuma

aklıma bi anda gelmiyo
3cuma namazı kılınmazsan kafir olursun
Cuma namazını kılmak farzdır; bunu kılmayanlar günahkâr olur. Ancak günah işleyenler kâfir olmazlar. Bu nedenle cuma namazını kılmayanlara kâfir diyemeyiz.
Kim uydurmuşsa iyi sallamış bu konular biraz hassas insanlar iyi sallıyor.

Anladık ikiniz ateistsiniz
kardeşim sen o zevk olmayınca bir işe yaramadığı için adam ehh napcam diyor.
bilimselliği kanıtlanmış bunun
Merak etme sen, biz namazımızı da kılıyoruz. Kur'an'ı da Türkçe şekilde okuyup anlıyoruz. Araştırıyoruz, direkt duyduklarımızla hareket etmiyoruz. Sen kimsin de bana, bize ateist diyorsun? Önce kendine bak, bir deri parçası yok diye günaha başvurmuyoruz diyorsun. İnsanın içinde biten bir şey bu, bir et ile alakası yok. İlginç bir düşünce yapın var.

Merak etme sen, biz namazımızı da kılıyoruz. Kuran'ı da Türkçe şekilde okuyup anlıyoruz. Araştırıyoruz, direkt duyduklarımızla hareket etmiyoruz. Sen kimsin de bana, bize ateist diyorsun? Önce kendine bak, bir deri parçası yok diye günaha başvurmuyoruz diyorsun. İnsanın içinde biten bir şey bu, bir et ile alakası yok. İlginç bir düşünce yapın var.
Tabii namazını kıldığın için Kur'an'ı Türkçe okuduğun için et parçası gidince fonksiyonunu bilemiyorsun
belki hepsini yapıyorsun ama mantığa dair en ufak fikrin de yok.

Anladık ikiniz ateistsiniz
kardeşim sen o zevk olmayınca bir işe yaramadığı için adam ehh napcam diyor.
bilimselliği kanıtlanmış bunun
Deri parçası nasıl günahı engelliyor anlamıyorum inanılmaz hem Allha şükür Kuran da okuyabiliyorum namazımıda kılıyorum sadece meraktan bir soru sordum ve sende uydurma laflar ile bizi ateis yapıyorsun

Bunun için çok şey diyen var, sağlıklı da sağlıksız da. İkisine de sorsan onlarca madde sıralar sana. Risk olmaması için kestiriliyor.
aga daha demin video izleeim doktorlar bilr yalanci biri diyor zararli biri diyor yararli
Merak etme sen, biz namazımızı da kılıyoruz. Kuran'ı da Türkçe şekilde okuyup anlıyoruz. Araştırıyoruz, direkt duyduklarımızla hareket etmiyoruz. Sen kimsin de bana, bize ateist diyorsun? Önce kendine bak, bir deri parçası yok diye günaha başvurmuyoruz diyorsun. İnsanın içinde biten bir şey bu, bir et ile alakası yok. İlginç bir düşünce yapın var.
knk bana bunu atti hayalhanem bende numaralari var bende izlemedim bir bak istersen bende musait olunca izlicem

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,622
Üyeler
186,354
Son üye
rvmazankeles
Geri