FightForHonor
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 33
Evet sünnet zevki %18 diye görmüştüm azaltıyorKeşke olmasaydım.
Evet sünnet zevki %18 diye görmüştüm azaltıyorKeşke olmasaydım.
Bazı toplumlarda erkek oldukalrını kanıtlamak için bazı sünnet gibi olaylara başvurulur bizde bu sünnettir mesela avustarlyaydı sanırım aborjinleri en önemlilerinden biri çocukların erkekliğe kabul edilme töreniydi ve çok acılar verebilen üç ayrı aşamadan oluşurdu. Lartna adı verilen birinci tören on gün on gece sürer ve onuncu gecede erkek çocuk çakmaktaşından yapılan bir bıçakla sünnet edilirdi. Yaklaşık 6 hafta sonra, yara iyice iyileştiğinde, Ariltha adı verilen ikinci bir törenle penise ciddi bir operasyon uygulanırdı. Yıllar sonra ise, 25 yaş civarında genç erkek grupları Engwura adındaki 4 aylık bir kabul töreninden geçirilirlerdi. sünnet olmak ister miydin artık ?Hep merak etmişimdir neden erkekler sünnet olur yanlış anlamayın sadece merak ettim.
ŞUNU BANLAYIN YETER ARTIKddinsizlink yapma6yın bÆn osmanli tornuyum
islamiyet ilk insandan beri vardır(hz.Adem). israil oğulları bunu kendilerine mal etmeye çalışmıştır. islemiyet son seklini Hz.Muhammet döneminde almıştır. bu yüzden yahudi geleneklerinden etkilenmiştir demek doğru olmaz.Dinin kurucusu hz. Muhammed yahudi geleneklerine, anlatılarından etkileniyor. Ticaret sayesinde dinleri öğrenmiş. Mesela kurandaki Nuh tufanı vs. Olaylar yahudilikte geçer. Yahudilik Hristiyanlık ve İslam birbirine çok yakın dinler. He ilk defa yahudilikte bunlardan niye etkilendiler bilmiyorum. Bu dinler Mezopotamya civarında çıkmış aynı zamanda. Mesela Amerika yerlileri Nuh tufanı diye bir şey yazmaz. Uzak doğulular putlara tapar genel olarak. Yaşanılan coğrafya inanılan dinleri de etkiler. Ve orda doğanların çoğu sorgusuz sualsiz inanırlar.
raporlamıştım banlandı az önceŞUNU BANLAYIN YETER ARTIK
Perma mı yedi?raporlamıştım banlandı az önce
galiba baksana sustuPerma mı yedi?
2 kez raporladım.sonunda kurtulduk ya
kendini komik sanıyor boşver bu zeka seviyesinde anca bunu yapmak aklına geliyorBu nicki hatırlıyorum önceden banlanmamışmıydı bu ?