ye kurtulank snden o uzun saci var turk arap degilElraene laf söyletmem kurşun atar kurşun yerim onun için
ye kurtulank snden o uzun saci var turk arap degilElraene laf söyletmem kurşun atar kurşun yerim onun için
Ekekler için sağlık icin yapiliyor fakat kadın sünneti çok berbat çok pislik bir şeyDostum sağlığı için yapılıyor millet saf değil
kökü yahudilerden geliyor osmanlı da bundan ornek almıs suan gelenwk gıbı herkes kestırıyor cocugunu torununu ben cocugum olursa onu serbest bırakırım kendı ıstegıne baglı
Sünnet, Yahudi dini inancında büyük yer tutar. Eski Ahid'e göre Yahveh, İbrahim'le O'na ve soyuna Kenan topraklarını vadettiği anlaşmayı yapmış ve bu anlaşmanın şartı olarak da İbrahim ve soyundan gelenlere sünnet olmalarını emretmiştir. Vikipedia böyle diyoryahudilerden mi azcık bil de öyle konuş islamdan önceki hak dinlerdede vardı islamdada var
Ulan bir toprağa değer miydiSünnet, Yahudi dini inancında büyük yer tutar. Eski Ahid'e göre Yahveh, İbrahim'le O'na ve soyuna Kenan topraklarını vadettiği anlaşmayı yapmış ve bu anlaşmanın şartı olarak da İbrahim ve soyundan gelenlere sünnet olmalarını emretmiştir. Vikipedia böyle diyor
Sünnet, Yahudi dini inancında büyük yer tutar. Eski Ahid'e göre Yahveh, İbrahim'le O'na ve soyuna Kenan topraklarını vadettiği anlaşmayı yapmış ve bu anlaşmanın şartı olarak da İbrahim ve soyundan gelenlere sünnet olmalarını emretmiştir. Vikipedia böyle diyor
Keşke olmasaydım.Sünnet olmazsan ilişkide aldığın zevk çok fazla oluyor sünnet olduğun zaman bu zevk inanılmaz derecede azalıyor bu yüzden olunuyor diye biliyorum .
Tamam İslamda yeri varmış sünnet ile ilgili birkaç ayet buldum
Toplum baskısı işte süNnEt OlurSan adam olursun lenn :dKeşke olmasaydım.