Neler Yeni

Erkekler neden sünnet olur ?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33

edd123

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,987
İsim
Mehmet Emin Kılıç
kökü yahudilerden geliyor osmanlı da bundan ornek almıs suan gelenwk gıbı herkes kestırıyor cocugunu torununu ben cocugum olursa onu serbest bırakırım kendı ıstegıne baglı

yahudilerden mi azcık bil de öyle konuş islamdan önceki hak dinlerdede vardı islamdada var

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
yahudilerden mi azcık bil de öyle konuş islamdan önceki hak dinlerdede vardı islamdada var
Sünnet, Yahudi dini inancında büyük yer tutar. Eski Ahid'e göre Yahveh, İbrahim'le O'na ve soyuna Kenan topraklarını vadettiği anlaşmayı yapmış ve bu anlaşmanın şartı olarak da İbrahim ve soyundan gelenlere sünnet olmalarını emretmiştir. Vikipedia böyle diyor

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Sünnet, Yahudi dini inancında büyük yer tutar. Eski Ahid'e göre Yahveh, İbrahim'le O'na ve soyuna Kenan topraklarını vadettiği anlaşmayı yapmış ve bu anlaşmanın şartı olarak da İbrahim ve soyundan gelenlere sünnet olmalarını emretmiştir. Vikipedia böyle diyor
Ulan bir toprağa değer miydi 😀

Müslüm Gürses

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,063
İsim
Mert Gürbüz
Kadın sünneti, ciddi cağlık sorunlarına yol açabilen bir durumdur. Ancak, halen dünyanın farklı bölgelerinde kadın sünneti yapılmaktadır. Peki, kadın sünneti nedir ve neden yapılır? Kadın sünneti, dış kadın genital organının kısmen veya tamamen kesilmesini ifade eder. Genellikle bebeklik ve 15 yaş arasında yapılır, ancak yetişkin kadınlar da bazen kadın sünneti görülmektedir. Kadın sünneti terimi, genellikle dini durumlar dışındaki nedenlerle bir kadın veya kız çocuğunun genital organında herhangi bir cerrahi müdahale anlamı taşımaktadır.. Uygulamanın, Hıristiyanlığın ya da İslam'ın gelişinden önce başladığı düşünülmektedir.

edd123

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,987
İsim
Mehmet Emin Kılıç

ben yahudilikte yok demedim o da hak dinken ondada vardı islamdada var yahudilikten örnek alınan bişey yok

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
ben yahudilikte yok demedim o da hak dinken ondada vardı islamdada var yahudilikten örnek alınan bişey yok
Tamam İslamda yeri varmış sünnet ile ilgili birkaç ayet buldum

Kreizler

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Hüseyin şahbaz
silindi

Son düzenleme:
Status
Bu konu kilitlenmiştir.