melihsan
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 437
sağlıklıymış yabancılar bile yapıyorBu nasıl sağlık sünnet olmayanlara ne oluyor ki ?
sağlıklıymış yabancılar bile yapıyorBu nasıl sağlık sünnet olmayanlara ne oluyor ki ?
Bruh..ddinsizlink yapma6yın bÆn osmanli tornuyum
Sünnet YAHUDİ geleneği yalnızddinsizlink yapma6yın bÆn osmanli tornuyum
trol snsin hırhız resmiy var pronfil ressmii
bence isteğe bağlı olmalı dreık kucukken kestırlımemeleıHep merak etmişimdir neden erkekler sünnet olur yanlış anlamayın sadece merak ettim.
aletin etrafındaki fazla deri alınıyorHep merak etmişimdir neden erkekler sünnet olur yanlış anlamayın sadece merak ettim.
Şimdi beni yanlis anlayacak çok kisi olacak biliyorum yanlisim varsa düzeltinHep merak etmişimdir neden erkekler sünnet olur yanlış anlamayın sadece merak ettim.
Hocam sağlık forumu üst katta.Hep merak etmişimdir neden erkekler sünnet olur yanlış anlamayın sadece merak ettim.
sen ss isslam dusmani dnya bzim ya umeti muhametSünnet olmazsan ilişkide aldığın zevk çok fazla oluyor sünnet olduğun zaman bu zevk inanılmaz derecede azalıyor bu yüzden olunuyor diye biliyorum .
e daha ıyı ısteSünnet olmazsan ilişkide aldığın zevk çok fazla oluyor sünnet olduğun zaman bu zevk inanılmaz derecede azalıyor bu yüzden olunuyor diye biliyorum .