Gene sallladın bi yerinden çakma din hocası yahudiler sünnet olur hristiyanlar olmaz yavaş salla ziyahem dinimizden dolayı hemden sünnet olmadan çocuk yapma ihtimalin bulunmamamkta
Gene sallladın bi yerinden çakma din hocası yahudiler sünnet olur hristiyanlar olmaz yavaş salla ziyahem dinimizden dolayı hemden sünnet olmadan çocuk yapma ihtimalin bulunmamamkta
sünnet yahudi geleneği git araştırhem dinimizden dolayı hemden sünnet olmadan çocuk yapma ihtimalin bulunmamamkta
Bende hala neden oluyoruz bilmiyorum oysaki farz bile değil sanırım :de daha ıyı ıste)
Ben sağlık açısından şöyle bir şey buldum https://npistanbul.com/sunnetin-faydalariŞimdi beni yanlis anlayacak çok kisi olacak biliyorum yanlisim varsa düzeltin
1.sünnetin iki çeşiti var kadın sünneti ve erkek sünneti diye kadın sünneti kadinlari şünnetinden itibaren sadece acı çekmesine yarayan baska hicbir ise yaramayan bir şeydir kadın zevk almasi gerek heryerde acı çeker o yüzden türkiye gibi ülkelerde pek gormez duymazsin sadece arabistan yarim adasindaki gelişmemiş ülkelerde yapılır
2.erkek sünneti bu konuda daha az bilgiliyim sağlık konusunu bilemem onu söylerseniz sevinirim erkek sünetti ise erkeğin daha kadina göre acı çekmek yerine aldığı zevki azaltır tabi bu yanliş bir şey değil bence sünnet olmasaydı erkekler daha sapkın olurlardı gibime geliyor
ne kadar komiksin hatırlat bi ara gülcem
Şimdi beni yanlis anlayacak çok kisi olacak biliyorum yanlisim varsa düzeltin
1.sünnetin iki çeşiti var kadın sünneti ve erkek sünneti diye kadın sünneti kadinlari şünnetinden itibaren sadece acı çekmesine yarayan baska hicbir ise yaramayan bir şeydir kadın zevk almasi gerek heryerde acı çeker o yüzden türkiye gibi ülkelerde pek gormez duymazsin sadece arabistan yarim adasindaki gelişmemiş ülkelerde yapılır
2.erkek sünneti bu konuda daha az bilgiliyim sağlık konusunu bilemem onu söylerseniz sevinirim erkek sünetti ise erkeğin daha kadina göre acı çekmek yerine aldığı zevki azaltır tabi bu yanliş bir şey değil bence sünnet olmasaydı erkekler daha sapkın olurlardı gibime geliyor
Daha ne olduğunu bilmeden Türkiyedeki çoğu aile yaptırıyor? Aslında tazminat davası açılabilirBende hala neden oluyoruz bilmiyorum oysaki farz bile değil sanırım :d
kökü yahudilerden geliyor osmanlı da bundan ornek almıs suan gelenwk gıbı herkes kestırıyor cocugunu torununu ben cocugum olursa onu serbest bırakırım kendı ıstegıne baglıBende hala neden oluyoruz bilmiyorum oysaki farz bile değil sanırım :d
sen resinDeki ædam dövmesi wa hain apo abi sovduHep merak etmişimdir neden erkekler sünnet olur yanlış anlamayın sadece merak ettim.
çok net konuşsun . o zaman sünnetsizler nasıl ürüyo merak ettim ?hem dinimizden dolayı hemden sünnet olmadan çocuk yapma ihtimalin bulunmamamkta
Dostum sağlığı için yapılıyor millet saf değilkökü yahudilerden geliyor osmanlı da bundan ornek almıs suan gelenwk gıbı herkes kestırıyor cocugunu torununu ben cocugum olursa onu serbest bırakırım kendı ıstegıne baglı