Aynı benim de. 16 17 yaşına kadar kısa kullandım fön çektim. Sonradan saldımValla herkes perma sanıyor beni, hatta eskiden saçım hep kısa olduğu için düzdü uzatınca baya kıvırcık oldu akrabalarım perma yaptırdığımı sanıyor
https://www.hepsiburada.com/elidor-...-ml-1-adet-p-SGUNI20082677?magaza=Hepsiburada valla hocam annem bunu kullanıyor onunda kıvırcığımsı çok güzel kokuyor krem bende kullandım saçım kıvırcık değil ama hoşuma gitti uygun yollu alınabilcek bi ürünValla herkes perma sanıyor beni, hatta eskiden saçım hep kısa olduğu için düzdü uzatınca baya kıvırcık oldu akrabalarım perma yaptırdığımı sanıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bide taranmalı mıdır? Öyleyse ne zaman
2 haftadır kimin şampuanını kullandığımı bilmiyorum benimki bitti denk gelirsem markette alırım.banyoda hangi şampuanı görürsem onunla yıkıyorum ve fön çekip çıkıyorum
Kanka bilmiyorum stresten mi kaç kere şampuan değiştirdim son bir aydır saçımı taradigimda bir yumak saç ile kepek geliyorlavanta yağını ve jojoba tavsiye ederim arkadaşım kar gibi bem beyaz dolaşıyodu kesildi
50 den assa yok2 haftadır kimin şampuanını kullandığımı bilmiyorum benimki bitti denk gelirsem markette alırım.
Yeterince hızlı koşarsanız her şey ucuzhocam napıyon çalıyonnmu hahaha
onun için ayrı konu açtımHocam cilt bakımı için öneriniz var mı ?
hiç kafanızı kaşıyonuzmu ve kaynar su ilemi yıkıyonuzKanka bilmiyorum stresten mi kaç kere şampuan değiştirdim son bir aydır saçımı taradigimda bir yumak saç ile kepek geliyor