Eşime hangi telefonu alabilirim?

KaraKartall

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
711
Bütçe
15000
Arkadaşlar eşime bir telefon hediye etmeyi planlıyorum. Aradigim ozellikle kamerasi iyi, hafizasi yuksek ve sade şık bir telefon bakıyorum. Fazla buyuk olmasın. Ortalama butce 15 bin₺. Önerilerinizi beklerim.

A35 veya 55.

Arkadaşlar eşime bir telefon hediye etmeyi planlıyorum. Aradigim ozellikle kamerasi iyi, hafizasi yuksek ve sade şık bir telefon bakıyorum. Fazla buyuk olmasın. Ortalama butce 15 bin₺. Önerilerinizi beklerim.
A35-55 veya nothing phone 1

hocam samsung falan hikaye şuanda fiyat performans olarak Redmi Note 13 Pro alın ben note 11 pro kullanıyodum aşırı iyi telefon 40tane uygulama yüklüydü banamısın demiyodu 2 üst modelini önerdim kesinlikle tavsiye ediyorum
Aynen kardeşim g99 exynos 1380 i geçecek bilip bilmeden yorum yapmayın

hocam samsung falan hikaye şuanda fiyat performans olarak Redmi Note 13 Pro alın ben note 11 pro kullanıyodum aşırı iyi telefon 40tane uygulama yüklüydü banamısın demiyodu 2 üst modelini önerdim kesinlikle tavsiye ediyorum
Note 13 proda g99 var tek o kafami kurcaliyor.

Hocam bütçenizde tercih edilebilecek cihazlar Samsung a55 veya Tecno Phantom x2 gibi duruyor. Bütçeyi artırma şansınız varsa Honor 200 öneririm , kamerada iddialı bir cihaz , eşiniz için kamera ön plandaysa tatmin eder.

Geri