Ahmet Kocar
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 432
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Anlaşıldı siteye yanlış yazmışlar.benim hesap yeni olmasına rağmen olmadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Konu silinebilir.
Anlaşıldı siteye yanlış yazmışlar.benim hesap yeni olmasına rağmen olmadı
ben hiç almadım daha önce 159TL yazıyorBu bağlantıdan denesin daha önce gamepass almayanlar.
Bence silme açıklamasında belirli hesaplara tanımlı olabilir diyor diğerleri de deneyip baksın belki onlarda vardır.Anlaşıldı siteye yanlış yazmışlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Konu silinebilir.
Bilmiyorum ilerleyen günlerde belki 5,90 dan satılabilir. Daha önce sitesinde de 159,90 yazıyordu. Yazım yanlışı olsa 9,90 falan olur. 5,90 olmaz yani.Bence silme açıklamasında belirli hesaplara tanımlı olabilir diyor diğerleri de deneyip baksın belki onlarda vardır.
Sadece 1 aylık mı alabilmiştiniz?Geçen yıl böyle bir kampanya ile ilk gamepass üyeliğimi, 16 Kasımda alabilmiştim. Sanırım bu yıl yine 5,90 dan satacaklar ama hangi ay belli değil.
Alıntıyı görüntüle
Bu bir kampanya değil fiyat değiştirmeyi unuttular yeter artık şunun hakkında konu açmayın.![]()
PC Game Pass | Xbox
PC Game Pass ile Windows bilgisayarlarda yüksek kaliteli yüzlerce oyunu arkadaşlarınızla birlikte oynayın.www.xbox.com
Çocuk ne bilsin kardeşim görmüş fırsat diye açmış.Bu bir kampanya değil fiyat değiştirmeyi unuttular yeter artık şunun hakkında konu açmayın.
Onu nasıl yaptınızO sırada sınırsız xbox olan ben![]()
Üyelik satın aldım microsoft hesabı veriyor bana kendi xbox hesabımla oynuyorum sadece ea ve ubisoft oyunları açmıyorOnu nasıl yaptınız