Neler Yeni

Esl Csgo Twitter Hesabında Source 2 Paylaşımı!

Megan

80+ Silver
Ana menüsü böyle olacakmış diyorlar.
Alıntıyı görüntüle
Bir an r6 ya güncelleme gelmiş sandım. Bence böyle olursa çok güzel duruyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

YKS'den sonra başlıyoruz gene. Şu hileye çözüm üretseler var ya tadından yenmez. Sırf oyunu geçen sene bu yüzden bırakmıştım.
Bu hileler bi bana gelmiyor heralde. Abartıldığını düşünüyorum. Silverda da novada da keleşte de kartalda da ben hileyle karşılaşmadım. Seçkinseniz hile falan gelmiyor. Gelse bile haftada bir

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,876
İsim
Emre Zengin
Bir an r6 ya güncelleme gelmiş sandım. Bence böyle olursa çok güzel duruyor

Bu hileler bi bana gelmiyor heralde. Abartıldığını düşünüyorum. Silverda da novada da keleşte de kartalda da ben hileyle karşılaşmadım. Seçkinseniz hile falan gelmiyor. Gelse bile haftada bir
Rankım kartaldı. Seçkin hesabım var. 2019'dan 2022 Haziran ayına kadar (2021'de çok fazla oynamadım) oyunu oynadım. Son maçımda 9-0 yenerken adam hile açtı. 16-9 yendiler. Ondan sonra bir daha oynamadım CS'yi.

Megan

80+ Silver
Rankım kartaldı. Seçkin hesabım var. 2019'dan 2022 Haziran ayına kadar (2021'de çok fazla oynamadım) oyunu oynadım. Son maçımda 9-0 yenerken adam hile açtı. 16-9 yendiler. Ondan sonra bir daha oynamadım CS'yi.
Bilemiyorum ben de 2017 sonunda başlamıştım beni oyundan soğutan hileyle karşılaşmadım. İyi oynayanlar oluyor veya smurfler onlara hile diyolar hemen

OnurCiftci26

80+ Bronze
Abartıyorlar zaten. Hesap seçkinse hile gelmesi çok düşük. 1.5 yıl sonra oyuna döndüm yaklaşık 2 aydır oynuyorum hiç hileyle karşılaşmadım. Hile diyenler karşıdakilerin iyi oynadığını yediremeyenlerdir. Eskiden çok geliyordu gerçekten ama artık oyunun fiyatının artmasından dolayı da azalmış bayağı. Güven faktörünüz de önemli burada düşükse hile gelme olasılığı daha fazla.

anonym0us

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,602
İsim
Anon
source 2 ye çoğu kişinin sistemi yetmicek gibi oyuncu kaybedicek izleyin
10 yıldır yetmiyor mu düşük sistemliler için artık vakti geldi yeni oyun motorunun

Abartıyorlar zaten. Hesap seçkinse hile gelmesi çok düşük. 1.5 yıl sonra oyuna döndüm yaklaşık 2 aydır oynuyorum hiç hileyle karşılaşmadım. Hile diyenler karşıdakilerin iyi oynadığını yediremeyenlerdir. Eskiden çok geliyordu gerçekten ama artık oyunun fiyatının artmasından dolayı da azalmış bayağı. Güven faktörünüz de önemli burada düşükse hile gelme olasılığı daha fazla.
Siz öyle sanın hile çok yaygın haberiniz bile yok

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,149
İsim
Alpaslan Çevikel
Ya biz çok şanslıyız ya da oyunu bilmiyoruz çünkü global rütbesine sahibim arada bir supreme oluyorum ama son üç haftadır karşıma hile gelmedi

Çünkü 3 hafta önce oynamaya başladım oyunu 1 sene bırakmıştım

Top Bottom