Merhaba Benim bilgisayarımda Esonic H61 Anakartım var sistem özelliklerinde anakart üreticisine To Be Filled O.E.M Yazılıyor Anakartımın Biosun Güncellemek İstiyorum Ama Bios Dosyasın Bulamıyorum Lütfen Yardım Edin Teşekkürler
H61 ne? FDL2 mi, FEL-U mu yada hangisiMerhaba Benim bilgisayarımda Esonic H61 Anakartım var sistem özelliklerinde anakart üreticisine To Be Filled O.E.M Yazılıyor Anakartımın Biosun Güncellemek İstiyorum Ama Bios Dosyasın Bulamıyorum Lütfen Yardım Edin Teşekkürler
Nasil Baka Bilirim BilmiyorumH61 ne? FDL2 mi, FEL-U mu yada hangisi
bilgisayarın hakinda bilgim yokAnakartın üzerinde yazıyordur efendim
Masaüstünden arama satırına sistem bilgisi yaz ve aç, çıkan pencerede soldan sistem özetine tıkla.Nasil Baka Bilirim Bilmiyorum
Masaüstünden arama satırına sistem bilgisi yaz ve aç, çıkan pencerede soldan sistem özetine tıkla.
Bilgisayarın marka PC mi markası nedir? sistem bilgisinde görünmemesi üreticinin hatası.Amma AMİ bios 4.6.5 bios sürümü
Mesaj otomatik birleştirildi:
toplama pcBilgisayarın marka PC mi markası nedir? sistem bilgisinde görünmemesi üreticinin hatası.
Yapacak bir şey yok. En fazla donanım kimliğiyle araştıra bilirsin ondan da pek ümidim yok ):t
toplama pc
tesekkurler abiYapacak bir şey yok. En fazla donanım kimliğiyle araştıra bilirsin ondan da pek ümidim yok ):
nasil baka bilirimYapacak bir şey yok. En fazla donanım kimliğiyle araştıra bilirsin ondan da pek ümidim yok ):