Eşref rüya son bölüm hakkında

Son bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz kendi adıma konuşiyim aşırı gerilimli bölümdü aşırı hoşuma gitti eğer böyle devam ederse çok iyi olur hele o kolye mevzusu çok iyi oldu.😋
Benim o diziden, 2 hafta önce YouTube anasayfama Kadir'in Kenan'ı doktor diye veterinere götürdüğü kesit düştüğünde haberim oldu. Hiç bir bölümünü tam olarak izlemedim.

Benim o diziden, 2 hafta önce YouTube anasayfama Kadir'in Kenan'ı doktor diye veterinere götürdüğü kesit düştüğünde haberim oldu. Hiç bir bölümünü tam olarak izlemedim.
O sahne aşırı komikti yaaaa kaç kere takrar izledim editlerini izledim 🤣🤣🤣

bizde bir bir değildir iki iki değildir bir ikidir iki birdir

Türklerin şu mafyatik dizi sevdası ne zaman bitecek acaba? Hadi Kurtlar Vadisi'ne lafım yok harbi kaliteli dizi, çok severim. Ancak Ezel, Çukur, İçerde, Sıfır Bir gibi yapımlar harbiden sosyal çürümeye yol açıyor. Çukur'un top seviyede olduğu zamanları hatırlıyorum da harbi sıkıntılı bir dönemdi. Şimdi de Eşref Rüya için öyle bir dönem. Millet Eşref Tek gibi giyinmeye çalışıyor, herkes belirli bir saati takıyor, sert erkek rolü oynuyorlar falan. Çocukça açıkçası. Anime izleyip milleti kesmeyi düşünen 15-25 yaş aralığındaki ergenlerden farksız bence.

hocam yanlış anlamassanız bu diziyi izleyeneler bence aşırı ezik
Hocam sizin kendi tercihiniz ben film izlemeyi sevmediğim için dizi izliyorum yabancı diziler filmler hoşuma gitmiyor (şahsen kendi düşüncem).bu eşref rüya aşırı hoşuma gitti o yüzden izliyorum sınıfta arkadaşlarımda yorumlamak hoşuma gittiği için forumada yazdım falat forumda seven yok sanırım.😀
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Türklerin şu mafyatik dizi sevdası ne zaman bitecek acaba? Hadi Kurtlar Vadisi'ne lafım yok harbi kaliteli dizi, çok severim. Ancak Ezel, Çukur, İçerde, Sıfır Bir gibi yapımlar harbiden sosyal çürümeye yol açıyor. Çukur'un top seviyede olduğu zamanları hatırlıyorum da harbi sıkıntılı bir dönemdi. Şimdi de Eşref Rüya için öyle bir dönem. Millet Eşref Tek gibi giyinmeye çalışıyor, herkes belirli bir saati takıyor, sert erkek rolü oynuyorlar falan. Çocukça açıkçası. Anime izleyip milleti kesmeyi düşünen 15-25 yaş aralığındaki ergenlerden farksız bence.
Kendi düşünceniz saygım sonsuz tabii ki fakat türk yapımı dizilerdede seçenek yokki ya aşk olacak yada mafyayik başka tür dizi yok maalesef vey ça varda benmi bilmiyor olabilirm.

Kurtlar vadisinden falan 50 kat iyidir bu dizi

Geri