Ethereum 1 nisan protestosu

Vergi işi imkansız gibi bir şey sonuçta havuzdan binance hesabıma yatıyor para ve ben bozdurup çekiyorum nereden vergi kesecekler şey gibi bu dolar satarken vergi vermek gibi. Nasıl bir planlama olabilir bilmiyorum.
konu vergi olunca Türkiye her zaman bir şey bulur ama o vergiyi de alır :D

ETH 2.0 ile eth' nin kurucuları Mining' i bitirmeye çalışıyor, buna karşı olanlarda Network kazım gücününün %51' ini ele geçirmek için deneme yapacaklar. %51 sendeyse kral sensin. Bu sayede 2.0 gelmeyecek. En büyük destekçi ethermine Pool. %35 küsürde şuan oran.

Güzel taktik yaptılar önce oyunculara sonra miningcilere güzel bir mining performansı da var 50 MH güzel bir değer
Normal bir bilgisayar'ın 1 gün boyunca sadece açık olması 10TL yazıyorsa, mining ile o fiyat artar mı yoksa aynı mı kalır?

Güzel taktik yaptılar önce oyunculara sonra miningcilere güzel bir mining performansı da var 50 MH güzel bir değer
aynen yok engelli yok oyuncular alıcak sonra yanlışlıkla yayınladık dediler driveri miningciler de aldı belki daha da yükselir 53-55'e kadar çıkabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Normal bir bilgisayar'ın 1 gün boyunca sadece açık olması 10TL yazıyorsa, mining ile o fiyat artar mı yoksa aynı mı kalır?
mining bilgisayarın sadece ekran kartını kullanır.ama oyun gibi şeyler bilgisayarın hepsini kullanır

Aynı kalır istersen 1 ay mining yap istersen 1 ay PC açık kalsın aynı gelir elektrik faturası.

Belli bir sınırın üstünde kazanç elde edip ordan geliri olanlardan kesinlikle vergi alınmalı.
Neden kesin alınmalı? Devletin ne hakkı var da vergi kesiyor? Oturdukları yerden paraya ortak olma gibi bir haklı kim veriyor onlara? Bu kadar vergi ödeme hevesi nereden geliyor size yolunmayı seviyorsunuz galiba.

Geri