Sözde 3060'ın mining oranı yarı yarıya düşmüştü.dün 2.9 dolar günlük kazancım vardı şuan 3.5'e çıktı ben 50mh ile alıyorum bunu daha yüksek kazanları düşün zorluk azaldı ve eth de yükseldi bi anda
Sözde 3060'ın mining oranı yarı yarıya düşmüştü.dün 2.9 dolar günlük kazancım vardı şuan 3.5'e çıktı ben 50mh ile alıyorum bunu daha yüksek kazanları düşün zorluk azaldı ve eth de yükseldi bi anda
konu vergi olunca Türkiye her zaman bir şey bulur ama o vergiyi de alırVergi işi imkansız gibi bir şey sonuçta havuzdan binance hesabıma yatıyor para ve ben bozdurup çekiyorum nereden vergi kesecekler şey gibi bu dolar satarken vergi vermek gibi. Nasıl bir planlama olabilir bilmiyorum.
buna gerçekten inanan var mıydı kiSözde 3060'ın mining oranı yarı yarıya düşmüştü.
Ben YouTube'da video izlerken söyleniyordubuna gerçekten inanan var mıydı ki
150 tlmiz oldu ama daha hesaba geçmedi poolda duruyor :/Daha kazıma yeni başlamıştım ya ,daha 15TL anca kazanmıştım offff.
Güzel taktik yaptılar önce oyunculara sonra miningcilere güzel bir mining performansı da var 50 MH güzel bir değerSözde 3060'ın mining oranı yarı yarıya düşmüştü.
Normal bir bilgisayar'ın 1 gün boyunca sadece açık olması 10TL yazıyorsa, mining ile o fiyat artar mı yoksa aynı mı kalır?Güzel taktik yaptılar önce oyunculara sonra miningcilere güzel bir mining performansı da var 50 MH güzel bir değer
aynen yok engelli yok oyuncular alıcak sonra yanlışlıkla yayınladık dediler driveri miningciler de aldı belki daha da yükselir 53-55'e kadar çıkabilirGüzel taktik yaptılar önce oyunculara sonra miningcilere güzel bir mining performansı da var 50 MH güzel bir değer
mining bilgisayarın sadece ekran kartını kullanır.ama oyun gibi şeyler bilgisayarın hepsini kullanırNormal bir bilgisayar'ın 1 gün boyunca sadece açık olması 10TL yazıyorsa, mining ile o fiyat artar mı yoksa aynı mı kalır?
Aynı kalır istersen 1 ay mining yap istersen 1 ay PC açık kalsın aynı gelir elektrik faturası.Normal bir bilgisayar'ın 1 gün boyunca sadece açık olması 10TL yazıyorsa, mining ile o fiyat artar mı yoksa aynı mı kalır?
Neden kesin alınmalı? Devletin ne hakkı var da vergi kesiyor? Oturdukları yerden paraya ortak olma gibi bir haklı kim veriyor onlara? Bu kadar vergi ödeme hevesi nereden geliyor size yolunmayı seviyorsunuz galiba.Belli bir sınırın üstünde kazanç elde edip ordan geliri olanlardan kesinlikle vergi alınmalı.
Bu ay sonu pc fiyatları düşer mi diyosun reiseth gider bir başka şey kazılır ayı sezonu gelmeden fiyatların düşeceğini zannetmiyorum
katılıyorum umarım etkilerKötü etkilemesi dileğiyle. Şahsen HD 4650 kullanmaktan sıkıldım. Artık RTX 3060 almak istiyorum.