Ethernet kablo önerisi

BeratColak5

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
166
15 Mt ethernet kablosu önerir misiniz F/P
(cat6 olup 20 30 TL ye buldum 1 2 tane fakat onlar fake oluyor diyorlar emin olamadım)

Usta tam okumadın sanırım 20 30 TL ye cat6 olanlar fake oluyor cat6 olmuyor diyorlar
peki ben nasıl 35 tllik 10 metre uzunluğundaki kabloyu veri aktarırken sorunsuz kullanıyorum ?
ürünün orijinal fiyatı 40tl gibi bir şey. ben 4-5 ay önce 7 metre cat5 kabloyu 20tlye aldım.
ayrıca bu satışları yapanlar kabloyu toptan alıp uçları da toptan alıp sipariş geldiğinde kablonun ucuna rj45 çakıyor gönderiyor. o yüzden ucuz. ve normal.

pc-modem arası değilse tabi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

15 Mt ethernet kablosu önerir misiniz F/P
(cat6 olup 20 30 TL ye buldum 1 2 tane fakat onlar fake oluyor diyorlar emin olamadım)
PC modem arasına alacaksan al geç fake felan ilk defa sizden duydum o kadar güvenmiyorsanız elektrikçiye gidip temin edin.
pc modem değil iç tesisata alacaksan telefon kablosu alsanda oluyor.

PC-modem arası değilse tabi

PC modem arasına alacaksan al geç fake felan ilk defa sizden duydum o kadar güvenmiyorsanız elektrikçiye gidip temin edin.
PC modem değil iç tesisata alacaksan telefon kablosu alsanda oluyor.
bak yemin ederim elektrikçiler kazıkçı. geçen yol üstündeydi sorayım dedim çift bakıra sahip normal telefon kablosunun metresini 5tl fiyat geçti. be adam ben 1000mbps destekleyen 10mt kabloyu 35tlye aldım adamın dediğine bak.

bak yemin ederim elektrikçiler kazıkçı. geçen yol üstündeydi sorayım dedim çift bakıra sahip normal telefon kablosunun metresini 5tl fiyat geçti. be adam ben 1000mbps destekleyen 10mt kabloyu 35tlye aldım adamın dediğine bak.
Valla pek umrumda değil arkadaş fake mi diye soruyor ne yapayım gözlüklerimi takıp kabloyu mu inceleyip anlayayım.Bu kadar çekiniyorsa elektrikçiye gidip alır en azından sorun yaşarsa gider konuşur.

Desene bildiğin bakkal :D

PC-modem arası değilse tabi

PC modem değil iç tesisata alacaksan telefon kablosu alsanda oluyor.
Eyvallah kral pc modem arası için alacaktım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,368
Üyeler
186,877
Son üye
comealittlecloser
Geri