Neler Yeni

Yardım Ethernet kablosunu bağladığım zaman telefonlara internet gitmiyor.

Moosley

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mert Aygenoğlu
Selamlar ben oyunlarda ping sorunumu ve internet kopma sorunumu düzeltmek için bir ethernet kablosu aldım (cat 6) fakat ben bilgisayara bağladığım zaman pingim falan çıkmıyor kopma olmuyor fakat telefonlara internet gitmiyor sadece bilgisayarımdaki internet çok hızlı oluyor nedeninin bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

NxOnSLyr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Melihcan
Selamlar ben oyunlarda ping sorunumu ve internet kopma sorunumu düzeltmek için bir ethernet kablosu aldım (cat 6) fakat ben bilgisayara bağladığım zaman pingim falan çıkmıyor kopma olmuyor fakat telefonlara internet gitmiyor sadece bilgisayarımdaki internet çok hızlı oluyor nedeninin bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Zaten telefonlara ethernet bağlanmıyor onun yerine menzil arttırıcı bir cihaz almanız daha iyi olabilir.

Moosley

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mert Aygenoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Zaten telefonlara ethernet bağlanmıyor onun yerine menzil arttırıcı bir cihaz almanız daha iyi olabilir.
onu demiyorum dostum arkadaşlarımda ethernet kullanıyor pclerini internete bağlamak için fakat ben bağlayınca sadece bilgisayarıma internet gidiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

yani arkadaşlar ben bağladığımda evdekiler internet kullanamaz hale geliyor fakat diğer arkadaşlarımda aynı sorun yok modemden kaynaklı olabilir diye düşünüyoruz.

Top Bottom