Ev internet sağlayıcı önerisi

Reaksiyon skoru
29
Mevcutta Türknetteyim. Arıza sorunu yaşanana kadar mükemmel ama arıza yaşandımı abonelik iptal edilmeden çözülmüyor bu ikinci kez başıma geldi. Mecburen operatör değiştirecem. Online fps oyunları çok oynayan biriyim. Sorun yaşamayacağım iss önerisi. Bakır kablolama sistemi var. 100 mbps lik paket alacağım.

Online için, FPS için Türknet harici memnun etmez diye düşünüyorum ama ben yine de öneriyim. Gibirnet ile Netspeed.

millenicom dene kullanmadım da taahütsüz diye, eğer hala sorun devam ediyorsa o altyapı sorun vardır tt yüzündedir
vdsl mi kullanıyon?

Ben 3 ayda 1 netspeed ve millenicom arasında hattımı taşıyıp duruyorum.
100 lük paket kullanıyorum,hiçbir sıkıntı yaşamıyorum.

Taahhütü olmayan ISS'lerden uzak dur derim. Zam yaparlar bir şey yapamazsın. Geçen sene galiba TurkNet 3 kez zam yapmış paketlerine. En güzeli TürkTelekom. 38 yaşındayım, TürkTelekom kullanılmaya başlandığından beri onlarlayım. Mis gibi ISS vallahi.

Ben hiçbir ISS'yi deneyemedim. Bizde sadece TTnet var maalesef. İmkan olsa Türknet geçerdim.
İlk zamanlar türknetti illallah ettirdi ping fırlamaları kesintiler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Taahhütü olmayan ISS'lerden uzak dur derim. Zam yaparlar bir şey yapamazsın. Geçen sene galiba TurkNet 3 kez zam yapmış paketlerine. En güzeli TürkTelekom. 38 yaşındayım, TürkTelekom kullanılmaya başlandığından beri onlarlayım. Mis gibi ISS vallahi.
Aynen hocam 2 ay oluyor geçeli sıfır sıkıntı 2 senede fiyat garantisi var 541 TL veriyorum

Geri