Çözüldü✓ Evde internet bağlantısı yok

Şimdi o gelen ekipler size müsade etmiş ama her ekip öyle yapmıyor maalesef
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kardom sen yayın işinden anlıyormusun konu açtım ama yazan olmadı bi kaç sorum olacaktı eger bilginiz var ise
Konunuza bakacağım hemen buradan konuşmak uygun olmaz.

Şimdi o gelen ekipler size müsade etmiş ama her ekip öyle yapmıyor maalesef

Kardom sen yayın işinden anlıyormusun konu açtım ama yazan olmadı bi kaç sorum olacaktı eger bilginiz var ise
Benim sıfırdan internet aboneliği açılıyordu Türk Telekom ile taahhüt yapmıştım onun da etkisi vardır hiç uğraştırmadılar. İmkan varsa direkt ekip kendi çekerdi zaten de bizim iş zordu, kendimiz 4-5 saatte anca geçirdik kabloyu daireye öyle diyim 😀

Benim sıfırdan internet aboneliği açılıyordu Türk Telekom ile taahhüt yapmıştım onun da etkisi vardır hiç uğraştırmadılar. İmkan varsa direkt ekip kendi çekerdi zaten de bizim iş zordu, kendimiz 4-5 saatte anca geçirdik kabloyu daireye öyle diyim 😀
Onla geçmiş olsun güzel günlerde kullanmanız dileğiyle

Rica ederim kendilerinden, iletişim bilgisini alabilirsem arkadaşın.
Daha 2-3 haftası var hocam, eğer gerekirse dm üzerinden ulaşırım size.

Fiberse çekilir sen başvurunu yap. Ben sokağın ortasındaki kutudan binaya oradan daireye çektim geçenlerde, binaya özel kutu koymamışlar kuruluma gelen adamlar normalde çekecekti ama kablo kanallarını falan bulamadılar 1 tomar kablo bırakıp siz bunu bir ucu kutuda diğer ucu evin içinde olacak şekilde çekin biz kalanı bağlarız dediler çektik tekrar gelip bağladılar 😀

Bunu yapan binadaki kutudan da çeker herhalde.
Daha birkaç hafta var hocam taşınmam için. Umarım sorun çıkarmazlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,479
Üyeler
186,629
Son üye
leventcağrı
Geri