digi_boy2006
80+
- Reaksiyon skoru
- 16
Site güven vermediğinden konu silinebilir.
Son düzenleme:
harbiden iyi mesai harcamışlar siteyeArkadaşlar fiyasa fiyatı 20 bin civarı, 4.299 TL'ye düşmüş, ancak site hakkında hiç bir bilgiye ulaşamadım, iletişim numarasını aradım, ulaşılamıyor, büyük ihtimal dolandırıcı gibi duruyor, sizin de bir fikrinizi almak istedim.
![]()
EVDEMO Eren Rattan Puflu Bahçe Balkon Takımı 3+1+1 Antrasit - Vitrin Home
Ürün içeriği: 1 adet 3’lü koltuk 2 adet tekli koltuk 2 adet puf 1 adet camlı masa Ürün metal iskelettir.vitrinhome.com
vitrinhome.com
Hediye ücretsizdir. Ancak yasal zorunluluk gereği %20 ÖTV katkı payı alınacaktır: 18.999 TL
facebook'ta karşıma çıktı, 100'ün üstünde yorum vardı, ancak hiçbiri görüntülenemiyordu orda anladım, yorumların hepsi olumsuz ki adam engellemişNereden nasıl buldun hocam burayı![]()
Bu arkadaş dolandırıcı. Sitesine av arıyor @Mehmet Yılmaz alalım arkadaşı.whatsapp'tan yazdım ticaret bakanlığı onaylıyız dedi bana bu linki attıadam sitenin sahibi facebook'ta 25 arkadaşı var
))
—
etbis.ticaret.gov.tr
Bilmediğin bir sitenin reklamını fake profille sıcak fırsatlarda mı açıyorsun?facebook'ta karşıma çıktı, 100'ün üstünde yorum vardı, ancak hiçbiri görüntülenemiyordu orda anladım, yorumların hepsi olumsuz ki adam engellemiş![]()
siteyle hiç bir alakam yok hocam, bahçe takımı arayışım vardı, facebook ta karşıma çıktı, bende buradaki arkadaşların fikrini sormak istedim, zaten sitenin dolandırıcı olduğunu da açıkladık, profilimin fake olduğunu nereden çıkardınız, konuyu kaldıırmak istedim ancak herhalde yetkim yok, admin arkadaşlar kaldırabilir.Bu arkadaş dolandırıcı. Sitesine av arıyor @Mehmet Yılmaz alalım arkadaşı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bilmediğin bir sitenin reklamını fake profille sıcak fırsatlarda mı açıyorsun?