❌İndirim Bitti! EVDEMO Eren Rattan Puflu Bahçe Balkon Takımı 3+1+1 - Site güven vermediğinden konu silinebilir.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Arkadaşlar fiyasa fiyatı 20 bin civarı, 4.299 TL'ye düşmüş, ancak site hakkında hiç bir bilgiye ulaşamadım, iletişim numarasını aradım, ulaşılamıyor, büyük ihtimal dolandırıcı gibi duruyor, sizin de bir fikrinizi almak istedim.

harbiden iyi mesai harcamışlar siteye

whatsapp'tan yazdım ticaret bakanlığı onaylıyız dedi bana bu linki attı :) adam sitenin sahibi facebook'ta 25 arkadaşı var :)))

Hediye ücretsizdir. Ancak yasal zorunluluk gereği %20 ÖTV katkı payı alınacaktır: 18.999 TL

İkinci bir vurgun da hediye diye planlıyorlar gibi :) Ayrıca Kredi Kartıyla ile ödemede de teknik arıza mevcutmuş :)

1754843328073.webp

Kızılay bile çadırı %500 zararına satmaz.

whatsapp'tan yazdım ticaret bakanlığı onaylıyız dedi bana bu linki attı :) adam sitenin sahibi facebook'ta 25 arkadaşı var :)))

Bu arkadaş dolandırıcı. Sitesine av arıyor @Mehmet Yılmaz alalım arkadaşı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

facebook'ta karşıma çıktı, 100'ün üstünde yorum vardı, ancak hiçbiri görüntülenemiyordu orda anladım, yorumların hepsi olumsuz ki adam engellemiş :)
Bilmediğin bir sitenin reklamını fake profille sıcak fırsatlarda mı açıyorsun?

İyi ki bahçeli villam yok yoksa almayı düşünebilirdim.Fakirliğin işe yaradığı anlardan biri bu:D

Bu arkadaş dolandırıcı. Sitesine av arıyor @Mehmet Yılmaz alalım arkadaşı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bilmediğin bir sitenin reklamını fake profille sıcak fırsatlarda mı açıyorsun?
siteyle hiç bir alakam yok hocam, bahçe takımı arayışım vardı, facebook ta karşıma çıktı, bende buradaki arkadaşların fikrini sormak istedim, zaten sitenin dolandırıcı olduğunu da açıkladık, profilimin fake olduğunu nereden çıkardınız, konuyu kaldıırmak istedim ancak herhalde yetkim yok, admin arkadaşlar kaldırabilir.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,780
Üyeler
184,052
Son üye
designerbarca
Geri