Ben bir klavyeyim
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 291
Eskiden amd kartlardan habersizdim ne biliyim olduğunu.samsung s3 mini kullanıp androide b0k atanlar gibisin kardeşim gtx750 kullanıyosun nvidia çöp diyosun
Eskiden amd kartlardan habersizdim ne biliyim olduğunu.samsung s3 mini kullanıp androide b0k atanlar gibisin kardeşim gtx750 kullanıyosun nvidia çöp diyosun
Yarabbi Şükür teşekkürler moderatör beyefendi hocam bu arada bişey sorucam konu sahibi portunuz olduğu takdirde altyapının desteklediği hız ne çıkıyorEskiden amd kartlardan habersizdim ne biliyim olduğunu.
Hocam 75 mi ne çıkmıştı heraldeYarabbi Şükür teşekkürler moderatör beyefendi hocam bu arada bişey sorucam konu sahibi portunuz olduğu takdirde altyapının desteklediği hız ne çıkıyor
bizim mahallede bi dayı vardı portlar dolu diye oyaladılar adamı mahallenin internet kutusunu aleve verdi kutuyu hallederken portuda halletmişler (ytd)Hocam 75 mi ne çıkmıştı heralde
Hocam müşteri hizmetleri baska adresten olmaz, basvurunuzu alamayiz diyor.Türk telekomdan bağlantı için başvuru yap bayii ye durumu açıkla böyle böyle bir yolu var sanırım de baglatanlar olmuş yardımcı olur musunuz de tamam derlerse o gün kurulum için geldiklerinde sen yanına elektrikciyi al tabii elektrikciyede şöyle yapar mısın bağlantıyı diye o şekilde yapın benim hem saha ekibinde hemde elektrikçi tanıdığım var olduğu için rahat rahat her interneti bağlatıyordum fiber hariç her bayii uğraşmaz bu arada bir sorun öyle yapsak olur mu diye olur derlerse başvuru yapın
Bayii yapar sadece hocam yaparsa elbette lazımsa uğraşırlar hedef tutturmaları gerekiyorsa.Hocam müşteri hizmetleri baska adresten olmaz, basvurunuzu alamayiz diyor.
Hocam bu iş TT de canı isterse yapıyor.Bayii yapar sadece hocam yaparsa elbette lazımsa uğraşırlar hedef tutturmaları gerekiyorsa.
Bayiinin uğraşınada bağlı bu durum dediğim gibi ay sonu geliyor hedef tutturmaları gerekiyorsa acilen bir şekilde çözebilirler.Hocam bu iş TT de canı isterse yapıyor.
Biz 3 sene gelmediğini biliyorum ben