Alt yapı yok diyosun,ne çözüm sunsun adamaldık bile ve bu nasıl bir çözüm
Hocam alt yapı olmayan yere usulen tt a gidip başvuru yapmanızdır ama ben size erkenden söyleyeyim herşeyi imzalatırlar çalışmaya başlyacağız derler gelmezler. Örnek A(ben)da olduğu gibi. Bunun çözümü taşınabilir almaktır. Onun da fiyatlarına aşina mısınız bilmiyorum ama oldukça tuzlu. Çözüm sadece taşınabilir almak farklı firmalarda olabilirArkadaşlar, yaklaşık 6-7 ay önce şu an oturduğum eve taşındım ve bu evde boş port olmadığı için internet bağlatamadık. Şimdi yeni bir eve taşınıyoruz ve bu evde direkt altyapı yok gözüküyor, ne yapmam lazım?
Bende zaten superbox var ama hız aşırı düşükHocam alt yapı olmayan yere usulen tt a gidip başvuru yapmanızdır ama ben size erkenden söyleyeyim herşeyi imzalatırlar çalışmaya başlyacağız derler gelmezler. Örnek A(ben)da olduğu gibi. Bunun çözümü taşınabilir almaktır. Onun da fiyatlarına aşina mısınız bilmiyorum ama oldukça tuzlu. Çözüm sadece taşınabilir almak farklı firmalarda olabilir
Hocam o zaman kazma, kürek, fiber optik alın? Biraz elinizi taşın altına koyun.aldık bile ve bu nasıl bir çözüm
altyapı nası yok dağ mı birader özür dilerim de imkansız olmamasıArkadaşlar, yaklaşık 6-7 ay önce şu an oturduğum eve taşındım ve bu evde boş port olmadığı için internet bağlatamadık. Şimdi yeni bir eve taşınıyoruz ve bu evde direkt altyapı yok gözüküyor, ne yapmam lazım?
Hocam bunun çözümü yok inan hayatın boyunca araştırsan benim araştırdığım kadar yaklaşamazsın. Şuan da antenle internet alıyorum. Bendeki sbox değil. Onu da kullandım dediğin gibi hızı ping değerleri çok kötü. Ha paran varsa bak ona çözüm var. Verirsin dilekçeyi müdürlüğe masrafları üslenirsin anında yaparlar bir diğer çözüm iste benin gibi antenle uyarayım ping 80 lerde cs2 de , diper çözüm ise elın musk abinde para her kapıyı açar hocamBende zaten superbox var ama hız aşırı düşük
Hocam bakın böyle oluyoraltyapı nası yok dağ mı birader özür dilerim de imkansız olmaması
Anten mantıklımı sizce + parasıyla yapılır derken nasıl yaniHocam bunun çözümü yok inan hayatın boyunca araştırsan benim araştırdığım kadar yaklaşamazsın. Şuan da antenle internet alıyorum. Bendeki sbox değil. Onu da kullandım dediğin gibi hızı ping değerleri çok kötü. Ha paran varsa bak ona çözüm var. Verirsin dilekçeyi müdürlüğe masrafları üslenirsin anında yaparlar bir diğer çözüm iste benin gibi antenle uyarayım ping 80 lerde cs2 de , diper çözüm ise elın musk abinde para her kapıyı açar hocam
Hocam özel değilse yer beresiHocam bakın böyle oluyor
Alıntıyı görüntüle
Sorgula deyincede bu oluyor
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anten mantıklımı sizce + parasıyla yapılır derken nasıl yani