Neler Yeni

Evrime İnanıyor musunuz?

Mercy1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Yaşarcan ersayın
Ve burada bir mikroorganizmadan başka bir mikroorganizmaya evrim mi ispatlanıyor ? Ayrıca canlının yaşam döngüsünün evrimle bağlantısı nedir ? Bu mikroorganizma hangi amaçla ve hangi bilinçle evrimleşiyor ? Yoksa sadece bulundugu ortama ayak uydurmak için adaptasyon mu geçiriyor?

ReDanger

80+ Bronze
İsteyenle evrimin gerçek olduğuyla alakalı tartışabilir ve birkaç kanalın videosunu yalanlayabilirim. Bir Müslüman olarak söylüyorum.
Evrim varmıdır yokmudur böyle bir soru sorulması zaten baştan
hata. Evrimi çürütemezsiniz nedenmi? ÇÜNKÜ YALAN SÖYLÜYORUZ!

Lubbock

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Efe
Siz kendinizi maymun olarak görüyorsanız inanabilirsiniz. Ben evrime inanmıyorum.
inanmama nedenin maymunlarla ortak atayıp paylaşmayı kendine yedirememen mi dafıewqopğsdafo9sğfo9apğ kendini üstün bir ırk olarak mı görüyorsun maymunlara kıyasla da bu kadar zoruna gidiyor ironik

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,040
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
İnancınız olsa Kuran-ı Kerim i Tam bir şekilde okuyup Allah ın olduğunu seni bir topraktan yarattığına inanırdın...
Allah yok mu diyorum? Benim dediğim 2.000 veya 10.000 yıl için geçerli değil. Ama ne kadar anlatsam da anlamıyorsun.

Lubbock

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Efe
İnancınız olsa Kuran-ı Kerim i Tam bir şekilde okuyup Allah ın olduğunu seni bir topraktan yarattığına inanırdın...
kanka araştırma ve sorgulamadan yoksun bağnaz birisin sadece doğduğun coğrafya çevrendekilerin sana muamelesi ve duyduklarına inanıyorsun araştıran kişileri de böyle saçma sapan suçlamalar altında bırakıyorsun gerçekten acınası durumdasın

ReDanger

80+ Bronze
Allah yok mu diyorum? Benim dediğim 2.000 veya 10.000 yıl için geçerli değil. Ama ne kadar anlatsam da anlamıyorsun.
Furkan bu tarz insanlar yıllardır böyle asla akıllanmayacaklar. Eğer onun dediğin tersi bir şey dersen ateist Allaha küfür eden müslümanlara küfür eden biri yapar seni kendi gözünde. Ama giderek azalıyorlar. 10 15 yıl sonra herkes sorgulamayı öğrenecek.

Hasan344

80+ Gold
inanmama nedenin maymunlarla ortak atayıp paylaşmayı kendine yedirememen mi dafıewqopğsdafo9sğfo9apğ kendini üstün bir ırk olarak mı görüyorsun maymunlara kıyasla da bu kadar zoruna gidiyor ironik
O yaziyi çok ciddi yazmadım ama benim inancıma gore böyle bir şey yok. Senin neye inandığın beni alakadar etmiyor.

ReDanger

80+ Bronze

Hasan344

80+ Gold
Furkan bu tarz insanlar yıllardır böyle asla akıllanmayacaklar. Eğer onun dediğin tersi bir şey dersen ateist Allaha küfür eden müslümanlara küfür eden biri yapar seni kendi gözünde. Ama giderek azalıyorlar. 10 15 yıl sonra herkes sorgulamayı öğrenecek.
Ya sanene sanane yani? İsteyen istediğine inanır dostum. Buraya gelipte insanlara akılsız diyemezsin.

ReDanger

80+ Bronze
Ya sanene sanane yani? İsteyen istediğine inanır dostum. Buraya gelipte insanlara akılsız diyemezsin.
Üstüne neden alındın? Siz bizi kötü insanlar yapıyorsunuz bize her türlü şeyi söylüyorsunuzda biz sadece bir laf edince kuduruyorsunuz?

Top Bottom