Öneri Exvega 2024 andromeda inceleme

ANtiQ08

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,379
merhabalar arkadaşlar bayram öncesinde satın aldığım ve elimi yeni ulaşan koltuğun incelemesini yapacağım koltuğu daha kuralı 1 saat olmuyor bu yüzden 1-2 hafta sonrasında detaylı olarak güncelleme yapacağım konuya hali hazırda çalıştığım için pekte test etme fırsatı bulamayacağım için belli bir süre geçmesi daha sağlıklı olur.

Öncelikle nasıl bir puanlama sistemi yapacağımı söyleyim kafanız karışmasın
en sonda genel bir değerlendirme ve puanlamada yapacağım
Kurulum kolaylığı
kullanım ve kurulum kılavuzu
Ürün fonksiyonları
kutu içeriği
ürün kalitesi

incelemeye öncelikle artılarla başlamak istiyorum kendi sitesinde de belirtildiği gibi 145kg a kadar taşıma kapasitesi var ve içerisinde 3-5M aralığında 11 kilo demir Çelik var kilosu yüksek arkadaşlar için ideal bir koltuk diyebilirim bu yüzden

1.Kurulum Kolaylığı:
kurulum olarak oldukça kolay her parçanın vidasının takılması gereken yer ürün üzerinde hali hazırda montajlı bir şekilde geliyor kullanım kılavuzuna dikkat ederek yaparsanız 2 kişi rahat şekilde 30dk nızı almadan yapabilirsiniz ben babamla beraber kurdum ağırlığından bahsetmiştim gerçekten eşşek ölüsü gibi bir koltuk bazı parçaları montajlarken az buz yorulmuyorsunuz
Kolaylık açışından 10 puan diyebilirim sadece ağır bir koltuk olduğunu bilmeniz yeterli olacaktır (tek kuracak arkadaşlar biraz zorlanabilirsiniz bu konuda)

2.kullanım ve kurulum kılavuzu:
gayet sade bir kılavuzu var herşeyi nasıl yapmanız gerektiği sadece fotoğraflarla ve laf kalabalığı yapılmadan öz bir şekilde anlatılmış benim gibi uzun uzun kılavuz okumayı sevmiyen arkadaşlar için gayet güzel bir kılavuzu var bu yüzden bunada 10 puan diyebilirim

3.Ürün fonksiyonları
bu konuda herşeyi ürünün resmi sayfasından erişebilirsiniz ama benim aldığım versiyonda ayak uzatma yoktu ayak uzatma istiyenler ayrı bir şekilde alabilir burayada kullanırken herhangi bir sese daha rastlamadım veya ıkınarak gidiyormuş gibi bir olaya bu yüzden 10 puan diyebilirim. (Masaj kısmı opsiyonlu mu bilmiyorum bende masajlı bel yastığı ile geldi)
Uyarı: ‼️ Bu kısmı biraz daha ciddi şekilde fıtığı olan arkadaşlar için uyarı bırakıyorum üründe masaj desteği var masaj desteğini kullanırken gerçekten ciddi şekilde güzel bir titreşimi var iki tane pille çalışıyor altta fotoğrafını bırakacağım eğer ki masaj özelliğini kullanmak istiyorsanız ve fıtığınız varsa fıtığınızı tetikleyebilir babamın ciddi seviyede bir fıtığı var ve uzun süreli kullanımda sıkıntı çıkarabilecek bir durum yaratabilir bunu bilmeniz yararınıza olabilir.

4.Kutu içeriği:
Ürünün kurulumu için gereken her şey kutunun içinden çıkıyor anahtarı vs çıkıyor sadece yanınızda bir tane yıldız tornavida bulundurun ufak bir işlemde olsa lazım oluyor
Ben yinede bu kısma 8 puan vereceğim çünkü 😀 Arkadaş ürünü masajlı diye satıyorsunuz bari içine iki tane pil koyun 9.30 tan 10 a kadar pil aradım bakkal bakkal tek eksisi bu diyebilirim 🤣

5.Ürün kalitesi:
ürünü kurduktan sonra cidden premium bir ürün olduğunu hissettiriyor ben sadece siyah aldığım için biraz pişman olmuş olabilirim en ufak tozda bile grilikler belli oluyor veya elinizle dokunduğunuz bir yer bile gri ve sarı seçenekleride mevcut
Ürün kalitesine gelirsek boyun ve bel yastığı ilk başta kalın gelmişti ama oyun oynarken taş gibi bir izlenim vermedi bana sıkıntısız bir şekilde kullandım (daha 1 saat kullanabildim cs girdim ondada) veya herhangi bir gıcırtı vs ile karşılaşmadım daha kumaş kalitesi cidden çok rahat premium bir koltuk aldığınızı hissediyorsunuz yani

Son Özet:
ürün cidden kullanışlı ve yakışıklı durduğunu hissettiriyor öyle çok sert bir duruşuda yok
Kurulumu vs iki kişiyle rahat bir şekilde kurarsınız masaj özelliğini kullanacak arkadaşlar için arada sırada masaj özelliğini kullanıp detaylı yorum yapacağım belki şarjlı piller alınıp sorunsuz şekilde kullanabilirsiniz bu şeylerin çok güç tükettiğini düşünüyorum Koçakları vs düz plastik herhangi bir aparatı yok az biraz yana oynuyor aşağı yukarı ileri ve geri fonksiyonu var bu fiyat bandında alınabilecek bir ürün olduğunu düşünüyorum genel puanım ise 9 diyebilirim 1 puanı o 2 pil yüzünden kırdım kendi fiyatı 15k olan indirimle 9k bandına satılan bir koltukta 2 tane pil çıkması gerektiğini düşünüyorum sonuç olarak 9k da az biraz para değil paramızı veriyorken extra masraf çıkarmıyor olması daha güzel olabilirdi 25tl 2 pil ne laf yaptın diyenler olabilir ama ben 9.7k dan 500tl indirim kuponu ile 9.2k ya satın aldım bu paraları veriyorsak ufak gözüken birşeyde olsa en azından koyulması güzel olabilir

1-2 hafta sonrasında detaylı yorumlar yapacağım en azından kullanım deneyimim daha güzel olabilir kötü Türkçeme rağmen okuyan arkadaşlara teşekkür ederim inceleme mi okuyup alacak arkadaşlar içinde hayırlı olsun güle güle kullanmalarını diliyorum ❤️

ürünün ilgili fotoğrafları ise bu şekilde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sadece aklımı kurcalayan tek bir konu var bu kolun ne işe yaradığını hala çözemedim yükseltip indirme ve arkaya yaslanma fonksiyonları çalışıyor sadece bunu çözemedim

Ekler

• IMG_3611.webp
    IMG_3611.webp
    981.5 KB · Hit: 41
  • IMG_3612.webp
    IMG_3612.webp
    753.4 KB · Hit: 42
  • IMG_3610.webp
    IMG_3610.webp
    816.9 KB · Hit: 41
  • IMG_3613.webp
    IMG_3613.webp
    430.9 KB · Hit: 41
  • IMG_3614.webp
    IMG_3614.webp
    1.8 MB · Hit: 40
  • IMG_3615.webp
    IMG_3615.webp
    489.5 KB · Hit: 39
  • IMG_3616.webp
    IMG_3616.webp
    1.9 MB · Hit: 34
  • image.webp
    image.webp
    668.2 KB · Hit: 37
O 15k'dan 9k'a düşme indirimi birazcık fiyat şişirmesi diyebiliriz yoksa ortada bariz öyle bir indirim yok
Benim de kasım indirimlerinde alıp aralığın ortasından beri kullandığım bir koltuk 6500TL'e almıştım ben çok güzel bir fiyatla yakaladım
Memnunum herhangi bir sıkıntı yok tek sıkıntım şu oldu açıkçası dürüst olmak gerekirse
Oturma alanı genişlik olarak tamam sorun yok ama dikey anlamda pek yeterli gelmedi bana nedeni de şu arkada ki bel yastığı inanılmaz kalın olduğu için oturma alanında ki o güzel genişliğin çoğu kısmını alıp götürüyor koltukta bağdaş kurup oturmayı seven biri olarak ki Hawk Fab V4'üde uzun yıllar kullandım mesela onda böyle bir sorunum yoktu çünkü onun bel yastığı ya yok gibi bir şeydi ahasdah ya da bu kadar kalın değildi o yüzden bağdaş kurup rahat rahat oturabiliyordum ama bunda bağdaş kurmayı denediğimde başaramıyorum ayaklarım aşağıya düşüyor

Ayrıca şuan ki fiyatlarına bakıp malzeme kalitesiyle ilgili yorum yapmam gerekirse kötüleyeceğim tek şey pilden ziyade kolçaklar olurdu kolçaklar gerçekten bu fiyata göre biraz daha kaliteli olmalıymış şahsi fikrim malzeme olarak

kumaş olmasını isterdim ama yinede hayırlı olsun

O 15k'dan 9k'a düşme indirimi birazcık fiyat şişirmesi diyebiliriz yoksa ortada bariz öyle bir indirim yok
Benim de kasım indirimlerinde alıp aralığın ortasından beri kullandığım bir koltuk 6500TL'e almıştım ben çok güzel bir fiyatla yakaladım
Memnunum herhangi bir sıkıntı yok tek sıkıntım şu oldu açıkçası dürüst olmak gerekirse
Oturma alanı genişlik olarak tamam sorun yok ama dikey anlamda pek yeterli gelmedi bana nedeni de şu arkada ki bel yastığı inanılmaz kalın olduğu için oturma alanında ki o güzel genişliğin çoğu kısmını alıp götürüyor koltukta bağdaş kurup oturmayı seven biri olarak ki Hawk Fab V4'üde uzun yıllar kullandım mesela onda böyle bir sorunum yoktu çünkü onun bel yastığı ya yok gibi bir şeydi ahasdah ya da bu kadar kalın değildi o yüzden bağdaş kurup rahat rahat oturabiliyordum ama bunda bağdaş kurmayı denediğimde başaramıyorum ayaklarım aşağıya düşüyor

Ayrıca şuan ki fiyatlarına bakıp malzeme kalitesiyle ilgili yorum yapmam gerekirse kötüleyeceğim tek şey pilden ziyade kolçaklar olurdu kolçaklar gerçekten bu fiyata göre biraz daha kaliteli olmalıymış şahsi fikrim malzeme olarak
Koçaklar biraz sorun olabilir evet dediğiniz şekilde ama benim daha ilk günüm ve kuralı 1-2 saat olmadı bunlarıda biraz sonraki günlerde yorumlayacağım

kumaş olmasını isterdim ama yinede hayırlı olsun
Exvega Andromeda 2024 Premium Kumaş Masajlı Profesyonel Oyuncu Koltuğu
Ürün kumaş hocam zaten

Koçaklar biraz sorun olabilir evet dediğiniz şekilde ama benim daha ilk günüm ve kuralı 1-2 saat olmadı bunlarıda biraz sonraki günlerde yorumlayacağım

Exvega Andromeda 2024 Premium Kumaş Masajlı Profesyonel Oyuncu Koltuğu
Ürün kumaş hocam zaten
he pardon bi an deri zannetim tekrardan hayırlı olsun

Gayet güzel bir inceleme olmuş almak isteyenlere kısa rehber niteliğinde sayılır hayırlı olsun 😙

Sağolun hocam yardımcı olabileceksem ne mutlu bana ❤️🤗
aynı koltuğun dokuma kumaş hali var bende yaklaşık 1 sene olacak hafif gıcırdama var oturup kalkarken ama onada takmıyorum kilom yüksek çünkü normaldir taş gibi koltuk maşallah

aynı koltuğun dokuma kumaş hali var bende yaklaşık 1 sene olacak hafif gıcırdama var oturup kalkarken ama onada takmıyorum kilom yüksek çünkü normaldir taş gibi koltuk maşallah
Evet hocam koltuk taş gibi bende 172 85 kilo civarıyım ama herhangi bir gıcırtı daha duymadım bir sorun yok yani onuda yağlama ile halleden insanlar olmuş bunu duyduğum için özellikle yazdım zaten bunu

Geri