Ramazan. Yl
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
F/p klavye, mouse ve kulaklı arıyorum
Hepsi için ortalama 3000 tl bühçem var
Biraz aşabilir
Biraz aşabilir
Klavyesi kücük deyilimi hocam %100 veya % 120 klavye önerin varmıydı hocam![]()
Redragon K630 Dragonborn Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon K630 Dragonborn Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon K630 Dragonborn Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.273,09 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Logitech G203 Lightsync 910-005796 Kablolu Oyuncu Mouse Siyah Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G203 Lightsync 910-005796 Kablolu Oyuncu Mouse Siyah fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G203 Lightsync 910-005796 Kablolu Oyuncu Mouse Siyah özelliklerini incele, 659,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Klavyeyi arkadaşıma aldırdım, markadan tereddüt etse de şu an öve öve bitiremiyor.![]()
GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.079,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Mouse başka bir arkadaşıma önerip aldırdım, özelliklerini gelmiş bana övüyor.
Kulaklığıda ben kullanıyorum memnunum, gerek sesiyle gerek mikrofonuyla fiyatına göre gayet güzel.
Hocam o büyüklükte veya bu büyüklüğe yakın ve bu fiyat bandında kullandığım klavyelerden sadeceKlavyesi kücük deyilimi hocam %100 veya % 120 klavye önerin varmıydı hocam
sehir sivastaysa mouse kablolu rival 3 var bende 2.el satabilirim. Baska sehirdeysende kargo ile ugrasmaya gerek yok ordan bir mouse al 2. ElF/p klavye, mouse ve kulaklı arıyorum
Biraz aşabilir
Biraz daha iyi lerim varmıHocam o büyüklükte veya bu büyüklüğe yakın ve bu fiyat bandında kullandığım klavyelerden sadece
bu var. Kullanmadıklarımı veya kullanandan bizzat yorum almadığım klavyeleri önermiyorum ve bu klavye de bana göre güzeldi. Razer'da kullandım ama bu daha güzeldi bana göre.![]()
Gamepower Overlord Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gamepower Overlord Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gamepower Overlord Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.080,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Onun dışında ben bunu:
almayı düşünüyorum veya başka bi modeli olur. Kulaklığımda Havit, mouse olarakda Havit almayı düşünüyorum ama dediğim gibi alıp kullanmadım, düşünüyorum sadece.![]()
Havit Gamenote KB890L RGB Mekanik Blue Switch Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Havit Gamenote KB890L RGB Mekanik Blue Switch Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Havit Gamenote KB890L RGB Mekanik Blue Switch Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Biraz daha iyi lerim varmı
Sağolun hocam3-4 yıldır kullanıyorum space tuşundan yay sesi gelmesi haricinde sıkıntısı yok (rahatsız edecek düzeyde değil)![]()
Gamepower Starscream RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gamepower Starscream RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gamepower Starscream RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.919,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com