Çözüldü✓ F/P hava soğutma önerisi

Thadox

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
704
Arkadaş için kule tipi soğutucu alacağız. Aklımda thermalright peerless Assassin var ama güncel olarak piyasada daha f/p bir ürün varsa önerinize ihtiyacım var. İşlemcisi Ryzen 5 5600 ama ileride upgrade edecek o yüzden bu soğutucuyu düşündüm.

Elindeki kasa GameBooster GB-G203B 550w 80+'nın soğutucu yüksekliğini araştırdım bulamadım kullanan bilen varsa bu konuda da yardıma ihtiyaç var.

Arkadaş için kule tipi soğutucu alacağız. Aklımda thermalright peerless Assassin var ama güncel olarak piyasada daha f/p bir ürün varsa önerinize ihtiyacım var. İşlemcisi Ryzen 5 5600 ama ileride upgrade edecek o yüzden bu soğutucuyu düşündüm.

Elindeki kasa GameBooster GB-G203B 550w 80+'nın soğutucu yüksekliğini araştırdım bulamadım kullanan bilen varsa bu konuda da yardıma ihtiyaç var.
Uyduruk uyduruk ürünleri piyasaya sürüyorlar deli oluyorum, kasa satıyorsun ürünün kaç cm soğutucu desteklediği hiçbir yerde yazmıyor. Bulmaca mı çözüyoruz hazine mi arıyoruz bu ne yav. Bunu açıklamaya yazmak bu kadar zor olmamalı, adam soğutucu alacak nerden bilsin şimdi hangi modeli alacağını. Şu rezilliği bide itopya gibi kurumsal firmalar yapıyor, kafayı yememek elde değil.

thermalright peerles assasin 120 se alabilirsin sessiz ve 10 numara

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,514
Üyeler
184,319
Son üye
sswihhyy29
Geri