Fantastik Kitap Önerisi

Evrendeki Son Kayıt

Yazmayı unuttum ama o da sepette.
Senin aldığın kitap ilk kitabı muhtemelen. Dune serisi 6 kitaplık bir seri. İlk kitabı bitirdikten sonra ikinci kitaptan devam edebilirsin direkt olarak. O yüzden ikinci kitabın linkini attım. Seri şu şekilde gidiyor:
  1. Çöl Gezegeni Dune (Dune, Desert Planet)
  2. Dune Mesihi (Dune Messiah)
  3. Dune Çocukları (Children of Dune)
  4. Dune Tanrı İmparatoru (God Emperor of Dune)
  5. Dune Sapkınları (Heretics of Dune)
  6. Dune Rahibeler Meclisi (Chapterhouse: Dune)

Dune u sen okudun mu
Şu anda okuyorum ilk kitabını.

anda okuyorum ilk kitabını
Ben dakikada 1 sayfa okuyan biriyim. Bu kitap işkence gibi mi olur yoksa akar mı? 8.sınıfta günde 200 sayfa okuduğum da olurdu sırf sevdiğim kitap olunca.

Ben dakikada 1 sayfa okuyan biriyim. Bu kitap işkence gibi mi olur yoksa akar mı? 8.sınıfta günde 200 sayfa okuduğum da olurdu sırf sevdiğim kitap olunca.
Ağır bir bilimkurgu kitabı kendisi. Okurken keyif almak için anlayarak okuman lazım. Bu tür bir kitabı daha önce okurken severek okuduysan bunu da okursun.

Ağır bir bilimkurgu kitabı kendisi. Okurken keyif almak için anlayarak okuman lazım. Bu tür bir kitabı daha önce okurken severek okuduysan bunu da okursun.
Sen nasıl okuyorsun? Yani akıcı mı keyifli mi?

Rüzgarın Adı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İlk 2. kitabını okudum 3. kitaba başlıcam benim için akmıştı filminizi izlediysen filmine göre çok daha farklı aslında. Bazı şeyleri kitabın başından sana söylüyor ve ben nasıl ve kim diye çok merak etmiştim. Aksiyondan çok politika içeren bir kitap.

Gayet keyifli güzel. Biraz sıkabilir belki bazı noktalarında ama az olur bu. Genelde akıcı ilerler yani hikaye.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,298
Üyeler
185,701
Son üye
N0Face
Geri