Neler Yeni

Yardım Fantech Eos Pro USB Sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mert Çilalioğlu
Selamlar bu sorun 2 3 gün önce fark ettim kolu alalı 2 ay oldu sorun Windows'tan mı kaynaklı anakart BIOS'undan mı fikrim yok ama anlatayım kolu kablosuz bağlanılıyor fakat sesler gidiyor sadece USB çıkarma takma sesi geliyor kulaklığımdan diğer türlü hiçbir ses gelmiyor kol bağlıyken hatta bazı ses dosyaları falan açarken 0x80070015 hatasını alıyorum kolun dongle çıkartınca düzeliyor sesler geliyor hata gidiyor neyse kablolu bağlıyım dedim kolu bu sefer kablolu hiç bağlanmıyor sadece USB çıkarma sesi geliyor ve bitmiyor susmuyor ses (dunk dunk diye) çözemedim

Windows 11'e geçmiştim 2 ay önce belki ondandır diyorum fakat.
2 3 gün önce de sistem açılırken ekrana gelen BIOS logosu yazıları genişledi büyüdü 4.3 gibi oldu yani oda bir sorun anlamadım

BIOS'a giriyorum kablolu bağlıyken kol mouse takılıyor kolu çıkartıyorum mouse takılması gidiyor anlamadım bu sorun da rahatsız ediyor yardımcı olursanız sevinirim kolla ilgili bir şey bilmeseniz bile anakart BIOS ilgili USB portlarla ilgili bilgililer ya da bu tarz bir sorun yaşayıp çözebilenler yardımcı olursa sevinirim.

Top Bottom